1585: Béda antarané révisi

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1585
c (bot Menambah: vi:1585)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1585)
[[vo:1585]]
[[war:1585]]
[[yo:1585]]
[[zh:1585年]]
[[zh-yue:1585年]]
15.473

besutan