Béda antarané révisi "1582"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1582
c (bot Menambah: sh:1582)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1582)
[[vo:1582]]
[[war:1582]]
[[yo:1582]]
[[zh:1582年]]
[[zh-yue:1582年]]
15.473

besutan