Béda antarané révisi "1617"

12 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1617
c (r2.5.2) (bot Menambah: li:1617)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1617)
[[vo:1617]]
[[war:1617]]
[[yo:1617]]
[[zh:1617年]]
[[zh-yue:1617年]]
15.466

besutan