Béda antarané révisi "1688"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1688
c (bot Menambah: vi:1688)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1688)
[[wa:1688]]
[[war:1688]]
[[yo:1688]]
[[zh:1688年]]
[[zh-yue:1688年]]
15.471

besutan