Béda antarané révisi "1687"

12 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:1687
c (bot Menambah: sh:1687)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1687)
[[wa:1687]]
[[war:1687]]
[[yo:1687]]
[[zh:1687年]]
[[zh-yue:1687年]]
15.469

besutan