Béda antarané révisi "767"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:767
c (bot Menambah: ur:767ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:767)
[[vo:767]]
[[war:767]]
[[yo:767]]
[[zh:767年]]
[[zh-yue:767年]]
15.466

besutan