Béda antarané révisi "540"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:540
c (bot Menambah: vi:540)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:540)
[[vo:540]]
[[war:540]]
[[yo:540]]
[[zh:540年]]
[[zh-yue:540年]]
15.464

besutan