Béda antarané révisi "225"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: yo:225
c (r2.7.1) (bot Menambah: sh:225)
c (bot Menambah: yo:225)
[[vo:225]]
[[war:225]]
[[yo:225]]
[[zh:225年]]
[[zh-classical:二二五年]]
14.915

besutan