Béda antarané révisi "260"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:260
c (bot Menambah: vi:260)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:260)
[[vo:260]]
[[war:260]]
[[yo:260]]
[[zh:260年]]
15.464

besutan