Béda antarané révisi "575"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:575
c (bot Menambah: vi:575)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:575)
[[vo:575]]
[[war:575]]
[[yo:575]]
[[zh:575年]]
[[zh-yue:575年]]
15.464

besutan