596: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:596
c (r2.7.1) (bot Menambah: ur:596ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:596)
[[vo:596]]
[[war:596]]
[[yo:596]]
[[zh:596年]]
[[zh-yue:596年]]
15.473

besutan