716: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:716
c (bot Menambah: ur:716ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:716)
[[vo:716]]
[[war:716]]
[[yo:716]]
[[zh:716年]]
[[zh-yue:716年]]
15.476

besutan