867: Béda antarané révisi

11 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:867
c (bot Menambah: ur:867ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:867)
[[vo:867]]
[[war:867]]
[[yo:867]]
[[zh:867年]]
[[zh-yue:867年]]
15.473

besutan