Béda antarané révisi "860"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:860
c (bot Menambah: ur:860ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:860)
[[vo:860]]
[[war:860]]
[[yo:860]]
[[zh:860年]]
[[zh-yue:860年]]
15.466

besutan