Béda antarané révisi "884"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:884
c (bot Menambah: ur:884ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:884)
[[vo:884]]
[[war:884]]
[[yo:884]]
[[zh:884年]]
[[zh-yue:884年]]
15.467

besutan