Béda antarané révisi "866"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:866
c (bot Menambah: ur:866ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:866)
[[vo:866]]
[[war:866]]
[[yo:866]]
[[zh:866年]]
[[zh-yue:866年]]
15.464

besutan