Béda antarané révisi "843"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:843
c (bot Menambah: ur:843ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:843)
[[vo:843]]
[[war:843]]
[[yo:843]]
[[zh:843年]]
[[zh-yue:843年]]
15.466

besutan