Béda antarané révisi "891"

11 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:891
c (bot Menambah: ur:891ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:891)
[[vo:891]]
[[war:891]]
[[yo:891]]
[[zh:891年]]
[[zh-yue:891年]]
15.466

besutan