Béda antarané révisi "968"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.6.4) (bot Menambah: yo:968
c (bot Menambah: ur:968ء)
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:968)
[[vo:968]]
[[war:968]]
[[yo:968]]
[[zh:968年]]
[[zh-yue:968年]]
15.464

besutan