Béda antarané révisi "260"

11 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: sh:260
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:260)
c (bot Menambah: sh:260)
[[ru:260 год]]
[[sa:२६०]]
[[sh:260]]
[[sk:260]]
[[sl:260]]
14.915

besutan