Béda antarané révisi "1471"

13 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
c
bot Menambah: rue:1471
c (r2.6.4) (bot Menambah: yo:1471)
c (bot Menambah: rue:1471)
[[ro:1471]]
[[ru:1471 год]]
[[rue:1471]]
[[sa:१४७१]]
[[sah:1471]]
16.093

besutan