Béda antarané révisi "1528"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: rue:1528
c (r2.6.5) (bot Menambah: yo:1528)
c (bot Menambah: rue:1528)
[[ro:1528]]
[[ru:1528 год]]
[[rue:1528]]
[[sa:१५२८]]
[[sah:1528]]
16.093

besutan