Béda antarané révisi "1962"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: rue:1962
c (r2.7.1) (bot Menambah: pap:1962)
c (bot Menambah: rue:1962)
[[ro:1962]]
[[ru:1962 год]]
[[rue:1962]]
[[sah:1962]]
[[scn:1962]]
16.076

besutan