Béda antarané révisi "1968"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: rue:1968
c (r2.6.4) (bot Menambah: pap:1968)
c (bot Menambah: rue:1968)
[[ro:1968]]
[[ru:1968 год]]
[[rue:1968]]
[[sah:1968]]
[[scn:1968]]
16.093

besutan