Béda antarané révisi "1976"

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
bot Menambah: rue:1976
c (r2.7.1) (bot Menambah: pap:1976)
c (bot Menambah: rue:1976)
[[ro:1976]]
[[ru:1976 год]]
[[rue:1976]]
[[sah:1976]]
[[scn:1976]]
16.093

besutan