Béda antarané révisi "1864"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rue:1864
c (bot Menambah: nds-nl:1864)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1864)
[[roa-rup:1864]]
[[ru:1864 год]]
[[rue:1864]]
[[sah:1864]]
[[scn:1864]]
182

besutan