Béda antarané révisi "1949"

13 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
r2.7.1) (bot Menambah: rue:1949
c (r2.7.1) (bot Menambah: tpi:1949)
c (r2.7.1) (bot Menambah: rue:1949)
[[ro:1949]]
[[ru:1949 год]]
[[rue:1949]]
[[sah:1949]]
[[scn:1949]]
2.057

besutan