Eko Purwanto

Gabung 5 Oktober 2006
1.357 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
Tidak ada ringkasan suntingan
|}
 
== Prakata ==
Mangga diwaca nang: [[Eko Purwanto]]
'''Eko Purwanto''' biasa deundang '''Kang [[Bawor]]''', dheweke aktivis [[Banyumasan]] sing uga ahli Ekonomi. Putra Banyumasan kelairan [[Jakarta]] kiye angger krungu kegiatan Banyumasan mesti getol melu.
 
== Riwayat Urip ==
*'''Lahir:'''
**nang Jakarta 3 Mei 1969 dinane Minggu Pahing.
*'''Pendidikan:'''
**TK Jakarta
**SD Kedunguter 1 Banyumas
**SMPN [[Banyumas]]
**SMAN Banyumas
**Akademi Borobudur Jakarta
**Fak. Ekonomi Univ. Islam Jakarta.
 
== Pengalaman Organisasi ==
**OSIS SMU
**SENAT MAHASISWA [[Borobudur]]
**[[KKB]] (Sekretaris)
**[[Kamaba]] (Sekum)
**[[Hippmas]] (Sekum)
**Ikamas (Ikatan Alumni SMAN [[Banyumas]]) Mantan Ketua
**Paguyuban [[Jawa Tengah]] (Bidang Pembinaan)periode 2000 - 2007
**Paguyuban [[Jawa Tengah]] (Bidang Sosial)periode 2007 - 20011
 
== Riwayat Pegawean ==
**Tahun 1994-1999 pegawai PASCASARJANA UI Bagian Keuangan
**Tahun 2001-2002 Direktur Keuangan PT BMS (Banyu Manunggal Sarana Informatika)
**Tahun 2000-sekarang karyawan Fakultas Kedokteran Gigi UI jabatan terakhir Assisten Menajer Fasilitas Umum
 
== Kaluarga ==
**Bojo : AKP [[Sri Bhayakari,SH]] (Asli Solo)
**Anak : [[Imam Dewantoro Wisesha]] lan [[Ajeng Ciptaning Kusumastuti]]
 
== Moto Urip Nang Ndunya ==
Nikmatilah sing bisa di nikmati dina siki, aja menikmati sing wis liwat (ngajog) lan aja menikmati sing durung karuan (khayalan)
-----------
**http//sultanbms.multiplay.com
10.001

besutan