Béda antarané révisi "Kong Hu Cu"

4 bèt wis ditambahake ,  10 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (r2.7.1) (bot Mengubah: no:Konfutsianisme)
== Prakata ==
'''Agama Kong Hu Cu''' kuwe biasane uga diarani ajaran Konfusianisme utawa Kong Fu Tze utawa [[Konfusius]] nang [[basa Tionghoa]]. Jeneng asli agama utawa ajaran kiye yakuwe [[Rujiao]] (儒教) sing artine '''agama sekang wong-wong sing lembut atine, terpelajar karo duwe budi sing luhur.
 
Kong Hu Cu jane jeneng wong sing pertama nyebaraken ajaran kiye, dheweke ngakoni dudu sebagai pencipta agama kiye ning mung penyempurna ajaran budi luhur sing wis ana / urip adoh sedurung dheweke lair, sabdane: "Aku dudu pencipta agama, ning Aku seneng banget maring ajaran-ajaran kuno kuwe". Kong Hu Cu lair taun 551 [[SM]], wafat taun 479 SM.
10.001

besutan