Béda antarané révisi "Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca"

c
try again
c (trying not to list this page on http://toolserver.org/~erwin85/delete.php)
c (try again)
 
Kanthi panjenengan sampun nulis cithakan iki ning dhuwure artikel sing arep dimbusak, panjenengan bakal mirsani:
{{<nowiki></nowiki>msg:delete|kat=no}}
 
== Deleng uga ==