Béda antarané révisi "Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca"

substing should work
c (try again)
(substing should work)
 
Kanthi panjenengan sampun nulis cithakan iki ning dhuwure artikel sing arep dimbusak, panjenengan bakal mirsani:
{{info|scheme=red|logotype=warning |pesan='''Artikel iki [[Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca|layak kanggo dibusak]].'''<br /> <small>Yèn panjenengan ora sarujuk, mangga ditulis ing [[{{TALKPAGENAME}}|kaca diskusiné]] alesané. Yèn kaca iki tibaké ora layak dibusak, utawa panjenengan sumedya mbenakaké artikel iki, mangga informasi iki diilangi. Nanging aja ngilangi informasi iki yèn panjenengan dhéwé sing miwiti nulis artikel iki. Coba tulung uga maca kaca [[Wikipedia:Kasalahan umum Wikipedia|aturan]] sing bisa dadi alesan kena apa kaca iki bakal dibusak.</small><br /> <small>''Para pangurus: Aja lali ndeleng [[Special:Whatlinkshere/{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|yèn ana pranala menyang kaca iki]] lan [{{SERVER}}{{localurl:{{NAMESPACE}}:{{PAGENAME}}|action=history}} vèrsi-vèrsi sadhurungé] sadurungé mbusak.''</small> }}{{#if:no||[[Category:Artikel sing arep dibusak ]]}}
{{msg:delete|kat=no}}
 
== Deleng uga ==