Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Addshore
  • Kedaftar: 27 Mei 2008 18.20 (14 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 1.076.950
  • Cacahé akun kang gegayutan: 728
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikibooks.org27 Mei 2020 13.26digawé nalika mlebu log(?)0
ab.wikipedia.org1 Maret 2013 15.37digawé nalika mlebu log(?)15
ace.wikipedia.org1 Maret 2013 15.37digawé nalika mlebu log(?)6
af.wikipedia.org1 Maret 2013 15.37digawé nalika mlebu log(?)10
af.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikiquote.org7 Maret 2013 16.55digawé nalika mlebu log(?)0
af.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org1 Maret 2013 15.37digawé nalika mlebu log(?)8
als.wikipedia.org16 Februari 2013 15.29digawé nalika mlebu log(?)4
am.wikipedia.org1 Maret 2013 15.38digawé nalika mlebu log(?)7
am.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org11 Februari 2013 00.07digawé nalika mlebu log(?)8
ang.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org1 Maret 2013 15.38digawé nalika mlebu log(?)8
an.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
api.wikimedia.org28 Desember 2021 16.10digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org1 Maret 2013 15.38digawé nalika mlebu log(?)8
ar.wikipedia.org12 Januari 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)12
ar.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ary.wikipedia.org21 Juli 2020 12.31digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org27 Februari 2013 06.46digawé nalika mlebu log(?)8
ast.wikipedia.org1 Maret 2013 15.38digawé nalika mlebu log(?)6
ast.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org1 Maret 2013 15.38digawé nalika mlebu log(?)8
as.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org1 Maret 2013 15.38digawé nalika mlebu log(?)8
awa.wikipedia.org27 Mei 2020 12.29digawé nalika mlebu log(?)0
ay.wikipedia.org1 Maret 2013 15.38digawé nalika mlebu log(?)8
ay.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
azb.wikipedia.org9 Maret 2020 19.10digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org19 Januari 2013 08.11digawé nalika mlebu log(?)9
az.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org16 Februari 2013 15.29digawé nalika mlebu log(?)8
bat-smg.wikipedia.org1 Maret 2013 15.39digawé nalika mlebu log(?)9
ba.wikipedia.org1 Maret 2013 15.39digawé nalika mlebu log(?)7
bcl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.39digawé nalika mlebu log(?)8
be-tarask.wikipedia.org12 Januari 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)8
beta.wikiversity.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org1 Maret 2013 15.39digawé nalika mlebu log(?)4
be.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikisource.org24 Mei 2013 14.20digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org18 Juni 2008 16.31digawé nalika mlebu log(?)21
bg.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org1 Maret 2013 15.39digawé nalika mlebu log(?)8
bi.wikipedia.org1 Maret 2013 15.39digawé nalika mlebu log(?)9
bjn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.39digawé nalika mlebu log(?)6
bm.wikipedia.org1 Maret 2013 15.40digawé nalika mlebu log(?)6
bn.wikipedia.org12 Januari 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)11
bn.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.40digawé nalika mlebu log(?)6
bpy.wikipedia.org4 Juni 2008 12.08digawé nalika mlebu log(?)7
br.wikipedia.org27 Februari 2013 07.38digawé nalika mlebu log(?)14
br.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
br.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org27 Februari 2013 07.38digawé nalika mlebu log(?)13
bs.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org27 Februari 2013 07.00digawé nalika mlebu log(?)5
bxr.wikipedia.org10 Februari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)16
ca.wikibooks.org8 Juni 2013 02.41digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org1 Maret 2013 15.40digawé nalika mlebu log(?)6
cdo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.40digawé nalika mlebu log(?)6
ceb.wikipedia.org1 Maret 2013 15.41digawé nalika mlebu log(?)0
ce.wikipedia.org1 Maret 2013 15.41digawé nalika mlebu log(?)6
chr.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
chr.wiktionary.org9 Agustus 2013 15.09digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org1 Maret 2013 15.41digawé nalika mlebu log(?)6
chy.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ckb.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
commons.wikimedia.org27 Mei 2008 18.20dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6.005autopatrolled
co.wikipedia.org17 Januari 2013 22.49digawé nalika mlebu log(?)6
co.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
cr.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
csb.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
csb.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org19 Januari 2013 07.15digawé nalika mlebu log(?)9
cs.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org16 April 2013 18.57digawé nalika mlebu log(?)2
cs.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
cv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
cv.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)1
cy.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
cy.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)9
da.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org7 Juni 2008 22.03digawé nalika mlebu log(?)107autoreview
de.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org26 Juni 2013 09.59digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org18 Juli 2013 14.03digawé nalika mlebu log(?)5
de.wiktionary.org30 April 2013 18.26digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org10 Februari 2013 22.05digawé nalika mlebu log(?)13
dsb.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
dty.wikipedia.org26 Mei 2018 15.47digawé nalika mlebu log(?)0
dv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)12
dv.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ee.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
el.wikipedia.org27 Februari 2013 07.40digawé nalika mlebu log(?)4
el.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org18 Juli 2013 11.22digawé nalika mlebu log(?)6
el.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikipedia.org27 Mei 2008 18.20wiki asal(?)55.255abusefilter, sysop
en.wikibooks.org29 Mei 2008 09.29digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikinews.org29 Mei 2008 09.29digawé nalika mlebu log(?)6
en.wikiquote.org29 Mei 2008 09.29digawé nalika mlebu log(?)2
en.wikisource.org29 Mei 2008 20.49digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikiversity.org29 Mei 2008 09.29digawé nalika mlebu log(?)3
en.wikivoyage.org15 Desember 2012 12.23digawé nalika mlebu log(?)28
en.wiktionary.org27 Mei 2008 18.21digawé nalika mlebu log(?)5
eo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)11
eo.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)33
es.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org13 Juni 2013 17.02digawé nalika mlebu log(?)5
es.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org19 Januari 2013 08.09digawé nalika mlebu log(?)6
et.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikisource.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
et.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
eu.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikiquote.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
fa.wikipedia.org3 Maret 2012 15.55digawé nalika mlebu log(?)15
fa.wikibooks.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikinews.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org23 Februari 2015 12.14digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org27 Februari 2013 07.40digawé nalika mlebu log(?)10
fi.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)11
fi.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
fj.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
foundation.wikimedia.org10 Desember 2021 20.06digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
fo.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)9
frr.wikipedia.org27 Februari 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)6
fr.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)38
fr.wikibooks.org16 Januari 2015 16.09digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikinews.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikivoyage.org10 Februari 2013 23.11digawé nalika mlebu log(?)8
fr.wiktionary.org8 Juni 2008 08.31digawé nalika mlebu log(?)2
fur.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
fy.wikipedia.org27 Februari 2013 07.40digawé nalika mlebu log(?)8
fy.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
gan.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
ga.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
ga.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org11 Februari 2013 11.28digawé nalika mlebu log(?)6
gd.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
gl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)14
gl.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
gn.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
gu.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
gu.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
gv.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hak.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ha.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)8
ha.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
haw.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)9
he.wikipedia.org12 Januari 2013 00.19digawé nalika mlebu log(?)23autopatrolled
he.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org26 Juli 2013 08.46digawé nalika mlebu log(?)7
he.wiktionary.org30 April 2013 18.25digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
hi.wikipedia.org10 Februari 2013 15.26digawé nalika mlebu log(?)21
hi.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org26 Maret 2012 17.19digawé nalika mlebu log(?)12
hr.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
hu.wikipedia.org27 Januari 2013 11.52digawé nalika mlebu log(?)14
hu.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org10 Februari 2013 20.46digawé nalika mlebu log(?)4
hy.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
hz.wikipedia.org7 Mei 2020 12.03digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ia.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org14 Februari 2013 19.43digawé nalika mlebu log(?)13
id.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
id.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ie.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)3
ilo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
incubator.wikimedia.org29 Mei 2008 20.48digawé nalika mlebu log(?)4
io.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
io.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org27 Februari 2013 07.41digawé nalika mlebu log(?)10
is.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)18
it.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org9 Juni 2013 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org18 Juli 2013 14.05digawé nalika mlebu log(?)6
it.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
iu.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)18
ja.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikinews.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiversity.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
jv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
jv.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
kab.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ka.wikipedia.org12 Januari 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)6
ka.wikibooks.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org27 Februari 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)7
kg.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
ki.wikipedia.org10 Februari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)2
kk.wiktionary.org23 Februari 2015 12.15digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org10 Februari 2013 15.37digawé nalika mlebu log(?)11
km.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
kn.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ko.wikipedia.org12 Januari 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)3
ko.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiversity.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org27 Februari 2013 07.41digawé nalika mlebu log(?)8
ks.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
ks.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
ku.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
kw.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
kw.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
la.wikipedia.org19 Januari 2013 08.22digawé nalika mlebu log(?)6
la.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
lb.wikipedia.org27 Februari 2013 07.41digawé nalika mlebu log(?)4
lb.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org27 Februari 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)5
lg.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
lij.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
li.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
li.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ln.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
ln.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org2 Juni 2013 18.44digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org27 Februari 2013 06.24digawé nalika mlebu log(?)6
lo.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
lt.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)8
lt.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
lv.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
mdf.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
www.mediawiki.org27 Mei 2008 18.20dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1.883sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org27 Mei 2008 18.20dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)930massmessage-sender
mg.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
mg.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org27 Februari 2013 07.43digawé nalika mlebu log(?)6
min.wikipedia.org10 Februari 2013 14.38digawé nalika mlebu log(?)16
mi.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
mi.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
mk.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org12 Januari 2013 00.20digawé nalika mlebu log(?)2
ml.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
mn.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org27 Februari 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikipedia.org27 Februari 2013 07.43digawé nalika mlebu log(?)12
mr.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikiquote.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikisource.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)9
ms.wikibooks.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)9
mt.wiktionary.org23 Februari 2015 12.16digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
myv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
my.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
my.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
nah.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
nah.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
na.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
na.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wikipedia.org10 Februari 2013 12.29digawé nalika mlebu log(?)10
nds.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ne.wikibooks.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
nl.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)28
nl.wikibooks.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org18 Juli 2013 14.07digawé nalika mlebu log(?)7
nl.wiktionary.org8 Juni 2013 02.08digawé nalika mlebu log(?)3
nn.wikipedia.org27 Februari 2013 07.43digawé nalika mlebu log(?)9
nn.wikiquote.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
no.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)23
no.wikibooks.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
nso.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
nv.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)9
nyc.wikimedia.org13 Januari 2019 15.04digawé nalika mlebu log(?)0
ny.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
oc.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
oc.wikibooks.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
om.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org10 Februari 2013 15.31digawé nalika mlebu log(?)10
or.wikisource.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
or.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
os.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
outreach.wikimedia.org20 April 2013 21.15digawé nalika mlebu log(?)2
pag.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
pam.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
pap.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
pa.wikipedia.org10 Februari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)6
pa.wikibooks.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pa.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pcd.wikipedia.org27 Februari 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)9
pdc.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)3
pfl.wikipedia.org27 Februari 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)5
pih.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
pi.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
pl.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)26
pl.wikibooks.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org18 Juli 2013 14.06digawé nalika mlebu log(?)10
pl.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
pnb.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
pnb.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pnt.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
ps.wikipedia.org10 Februari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)6
ps.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)32
pt.wikibooks.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikisource.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org6 Maret 2013 21.44digawé nalika mlebu log(?)6
pt.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
qu.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
rmy.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
rn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
roa-rup.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
ro.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)13
ro.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikinews.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org18 Juli 2013 11.22digawé nalika mlebu log(?)7
ro.wiktionary.org23 Februari 2015 12.17digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org10 Februari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)7
ru.wikipedia.org8 Juni 2008 08.28digawé nalika mlebu log(?)55uploader
ru.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikimedia.org3 Maret 2022 08.59digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org27 Juni 2008 06.50digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikiversity.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org26 Juli 2013 08.46digawé nalika mlebu log(?)4
ru.wiktionary.org9 Juni 2013 15.52digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
rw.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
sah.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
sa.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sa.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
scn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
scn.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org12 Januari 2011 16.38digawé nalika mlebu log(?)8
sc.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
sd.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
sg.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
sg.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org14 Februari 2013 20.09digawé nalika mlebu log(?)8
sh.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org8 Juni 2008 08.30digawé nalika mlebu log(?)61
simple.wiktionary.org3 Juni 2013 08.26digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
si.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
si.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
sk.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)9
sl.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiversity.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
sm.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
wikisource.org29 Mei 2008 09.29digawé nalika mlebu log(?)5
so.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
so.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
species.wikimedia.org29 Mei 2008 20.49digawé nalika mlebu log(?)2
sq.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)17
sq.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikinews.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
sr.wikipedia.org15 Februari 2013 13.03digawé nalika mlebu log(?)10
sr.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org27 Februari 2013 07.44digawé nalika mlebu log(?)6
ss.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
stq.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
strategy.wikimedia.org12 Januari 2011 16.38digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
st.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org8 Juni 2008 08.30digawé nalika mlebu log(?)8
su.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)22
sv.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikinews.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org18 Juli 2013 11.22digawé nalika mlebu log(?)6
sv.wiktionary.org24 Mei 2013 10.37digawé nalika mlebu log(?)2
sw.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
sw.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ta.wikipedia.org27 Februari 2013 08.52digawé nalika mlebu log(?)6
ta.wikibooks.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org23 Februari 2015 12.18digawé nalika mlebu log(?)0
tcy.wikipedia.org11 Januari 2020 09.21digawé nalika mlebu log(?)0
test2.wikipedia.org18 April 2013 09.47digawé nalika mlebu log(?)34bureaucrat, sysop
test-commons.wikimedia.org8 Januari 2019 23.30digawé nalika mlebu log(?)101sysop
test.wikipedia.org29 Mei 2008 20.50digawé nalika mlebu log(?)405bureaucrat, sysop
test.wikidata.org6 Juni 2013 22.51digawé nalika mlebu log(?)1.453bureaucrat, import, sysop, transwiki
tet.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
te.wikipedia.org10 Februari 2013 15.36digawé nalika mlebu log(?)7
te.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
tg.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
th.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikisource.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ti.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org3 November 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)8
tk.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
tl.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)8
tn.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
to.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
tpi.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
tpi.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)13
tr.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
ts.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
tt.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
tw.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
tyv.wikipedia.org11 Agustus 2013 09.45digawé nalika mlebu log(?)4
ty.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
ua.wikimedia.org2 September 2016 09.10digawé nalika mlebu log(?)0
udm.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
ug.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)3
ug.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)10
uk.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikivoyage.org18 Juli 2013 14.05digawé nalika mlebu log(?)6
uk.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org19 Januari 2013 16.52digawé nalika mlebu log(?)14
ur.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
usability.wikimedia.org16 April 2013 10.30dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
uz.wikipedia.org10 Februari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)6
uz.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
vec.wikisource.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vep.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
ve.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
vi.wikipedia.org16 Januari 2011 11.02digawé nalika mlebu log(?)17
vi.wikibooks.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org11 Agustus 2013 10.18digawé nalika mlebu log(?)5
vi.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
vo.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)8
vo.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
wa.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
wa.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org15 Desember 2012 12.23digawé nalika mlebu log(?)1.008.518
wikimania2008.wikimedia.org29 Mei 2008 20.49digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2009.wikimedia.org29 Mei 2008 20.56digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2010.wikimedia.org12 Januari 2011 16.56digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2011.wikimedia.org12 Januari 2011 16.57digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania2013.wikimedia.org10 Februari 2013 16.03digawé nalika mlebu log(?)4
wikimania2014.wikimedia.org4 Juni 2013 11.24digawé nalika mlebu log(?)27
wikimania2015.wikimedia.org1 Agustus 2014 14.29digawé nalika mlebu log(?)3
wikimania2016.wikimedia.org26 Januari 2015 19.22digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2017.wikimedia.org9 April 2017 21.21digawé nalika mlebu log(?)5
wikimania2018.wikimedia.org16 Mei 2018 11.41digawé nalika mlebu log(?)1
wikimania.wikimedia.org16 Juli 2019 19.22digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org1 Maret 2009 22.03digawé nalika mlebu log(?)8
wo.wikiquote.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org10 Februari 2013 20.48digawé nalika mlebu log(?)11
xal.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
xh.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
xmf.wikipedia.org27 Februari 2013 07.45digawé nalika mlebu log(?)5
yi.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)6
yi.wikisource.org23 Februari 2015 12.19digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org19 April 2013 09.27digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
yue.wiktionary.org22 Januari 2019 15.06digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
zea.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
zh-classical.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
zh-min-nan.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)5
zh-min-nan.wikisource.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)4
zh.wikipedia.org8 Juni 2008 08.29digawé nalika mlebu log(?)13
zh.wikibooks.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org1 Maret 2013 15.44digawé nalika mlebu log(?)7
zu.wiktionary.org23 Februari 2015 12.20digawé nalika mlebu log(?)0