Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Foxie001
  • Kedaftar: 18 Januari 2009 17.21 (13 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 25.903
  • Cacahé akun kang gegayutan: 320
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
ab.wikipedia.org12 September 2009 20.48digawé nalika mlebu log(?)4
ace.wikipedia.org15 Agustus 2009 15.07digawé nalika mlebu log(?)4
af.wikipedia.org4 Agustus 2009 16.01digawé nalika mlebu log(?)5
ak.wikipedia.org16 September 2009 12.25digawé nalika mlebu log(?)4
als.wikipedia.org15 Juni 2009 08.38digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org4 Agustus 2009 08.52digawé nalika mlebu log(?)5
ang.wikipedia.org29 Juli 2009 13.23digawé nalika mlebu log(?)4
ang.wikibooks.org10 Agustus 2010 17.39digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.42digawé nalika mlebu log(?)6
an.wiktionary.org22 Oktober 2010 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.43digawé nalika mlebu log(?)4
ar.wikipedia.org17 Juni 2009 18.49digawé nalika mlebu log(?)1
arz.wikipedia.org12 September 2009 20.48digawé nalika mlebu log(?)4
ast.wikipedia.org3 Agustus 2009 08.49digawé nalika mlebu log(?)4
as.wikipedia.org16 September 2009 12.25digawé nalika mlebu log(?)4
av.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
ay.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
az.wikipedia.org21 Januari 2009 14.57digawé nalika mlebu log(?)4
bar.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
bat-smg.wikipedia.org11 September 2009 11.45digawé nalika mlebu log(?)4
ba.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
bcl.wikipedia.org15 Juni 2009 15.30digawé nalika mlebu log(?)4
be-tarask.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
beta.wikiversity.org17 Juni 2009 14.31digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org22 Juni 2009 16.30digawé nalika mlebu log(?)4
bg.wikipedia.org19 Juni 2009 13.42digawé nalika mlebu log(?)4
bh.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
bi.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
bjn.wikipedia.org5 November 2011 11.06digawé nalika mlebu log(?)4
bm.wikipedia.org16 Agustus 2009 09.22digawé nalika mlebu log(?)4
bn.wikipedia.org8 Agustus 2009 08.38digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org16 September 2009 12.27digawé nalika mlebu log(?)4
bpy.wikipedia.org16 September 2009 12.41digawé nalika mlebu log(?)5
br.wikipedia.org16 Juni 2009 06.24digawé nalika mlebu log(?)9
bs.wikipedia.org14 November 2011 17.13digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org22 Agustus 2010 12.17digawé nalika mlebu log(?)4
bxr.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
ca.wikipedia.org13 Juni 2009 09.43digawé nalika mlebu log(?)5
cbk-zam.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
cdo.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
ceb.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.44digawé nalika mlebu log(?)4
ce.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
chr.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.44digawé nalika mlebu log(?)4
ch.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
chy.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
ckb.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)5
commons.wikimedia.org18 Januari 2009 17.21dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)916
co.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.45digawé nalika mlebu log(?)4
crh.wikipedia.org16 September 2009 12.42digawé nalika mlebu log(?)4
cr.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.45digawé nalika mlebu log(?)4
csb.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.46digawé nalika mlebu log(?)4
cs.wikipedia.org24 Januari 2009 10.13digawé nalika mlebu log(?)7
cs.wiktionary.org13 Juni 2013 15.00digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org29 Agustus 2010 07.33digawé nalika mlebu log(?)5
cv.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.46digawé nalika mlebu log(?)4
cy.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.46digawé nalika mlebu log(?)7
da.wikipedia.org26 Januari 2009 10.24digawé nalika mlebu log(?)9
de.wikipedia.org18 Januari 2009 18.21digawé nalika mlebu log(?)5
de.wikibooks.org7 September 2009 20.10digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org27 November 2010 17.07digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org16 September 2009 12.45digawé nalika mlebu log(?)4
dsb.wikipedia.org22 Agustus 2009 07.22digawé nalika mlebu log(?)4
dv.wikipedia.org22 Januari 2009 09.57digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org16 September 2009 12.45digawé nalika mlebu log(?)4
ee.wikipedia.org16 September 2009 12.45digawé nalika mlebu log(?)4
el.wikipedia.org24 Juni 2009 21.17digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org16 September 2009 12.45digawé nalika mlebu log(?)4
en.wikipedia.org18 Januari 2009 17.23digawé nalika mlebu log(?)147
en.wikibooks.org4 Juni 2009 12.49digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org19 Januari 2009 08.18digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org21 Januari 2009 09.34digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org4 Juni 2009 12.49digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org20 Januari 2009 08.34digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org4 Juni 2009 12.49digawé nalika mlebu log(?)1
eo.wikipedia.org16 Juni 2009 10.20digawé nalika mlebu log(?)7
es.wikipedia.org19 Januari 2009 06.32digawé nalika mlebu log(?)7
et.wikipedia.org13 Juni 2009 10.16digawé nalika mlebu log(?)4
eu.wikipedia.org15 Juni 2009 10.04digawé nalika mlebu log(?)5
ext.wikipedia.org16 September 2009 12.45digawé nalika mlebu log(?)4
fa.wikipedia.org15 Agustus 2009 17.04digawé nalika mlebu log(?)5
ff.wikipedia.org16 September 2009 12.46digawé nalika mlebu log(?)4
fiu-vro.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.18digawé nalika mlebu log(?)4
fi.wikipedia.org5 Juni 2009 13.49digawé nalika mlebu log(?)6
fj.wikipedia.org16 September 2009 12.46digawé nalika mlebu log(?)4
fo.wikipedia.org21 Januari 2009 14.56digawé nalika mlebu log(?)7
frp.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)6
frr.wikipedia.org5 November 2011 11.13digawé nalika mlebu log(?)4
fr.wikipedia.org19 Januari 2009 10.14digawé nalika mlebu log(?)16
fr.wikibooks.org15 Oktober 2009 18.23digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org9 Agustus 2009 09.40digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org16 September 2009 12.46digawé nalika mlebu log(?)4
fy.wikipedia.org28 Januari 2009 20.16digawé nalika mlebu log(?)1
gag.wikipedia.org22 November 2010 19.05digawé nalika mlebu log(?)4
gan.wikipedia.org16 September 2009 12.46digawé nalika mlebu log(?)4
ga.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)8
ga.wiktionary.org16 Agustus 2009 17.17digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org24 Januari 2009 10.13digawé nalika mlebu log(?)6
glk.wikipedia.org16 September 2009 12.46digawé nalika mlebu log(?)4
gl.wikipedia.org13 Juni 2009 09.42digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org16 September 2009 12.46digawé nalika mlebu log(?)4
got.wikipedia.org11 September 2009 09.04digawé nalika mlebu log(?)4
gu.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
gv.wikipedia.org15 Juni 2009 17.07digawé nalika mlebu log(?)7
hak.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
ha.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
haw.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
he.wikipedia.org21 Januari 2009 14.56digawé nalika mlebu log(?)2
hif.wikipedia.org28 Agustus 2010 18.08digawé nalika mlebu log(?)4
hi.wikipedia.org21 Januari 2009 14.55digawé nalika mlebu log(?)4
hr.wikipedia.org20 Januari 2009 20.38digawé nalika mlebu log(?)1
hsb.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
ht.wikipedia.org13 Juni 2009 14.32digawé nalika mlebu log(?)4
hu.wikipedia.org16 Juni 2009 07.22digawé nalika mlebu log(?)4
hy.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
hz.wikipedia.org10 Juni 2009 08.42digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
id.wikipedia.org22 Januari 2009 13.15digawé nalika mlebu log(?)5
ie.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)4
ig.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
ik.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
ilo.wikipedia.org20 Juni 2009 08.11digawé nalika mlebu log(?)4
incubator.wikimedia.org11 Juni 2013 10.41digawé nalika mlebu log(?)0
io.wikipedia.org17 Juni 2009 08.57digawé nalika mlebu log(?)4
is.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)5
it.wikipedia.org20 Januari 2009 07.46digawé nalika mlebu log(?)2
iu.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
ja.wikipedia.org28 Januari 2009 20.17digawé nalika mlebu log(?)3
jbo.wikipedia.org13 Agustus 2009 12.39digawé nalika mlebu log(?)5
jv.wikipedia.org16 Juni 2009 07.24digawé nalika mlebu log(?)4
kaa.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
kab.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
ka.wikipedia.org25 Januari 2009 17.04digawé nalika mlebu log(?)4
kbd.wikipedia.org5 November 2011 11.15digawé nalika mlebu log(?)4
kg.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
ki.wikipedia.org16 September 2009 12.50digawé nalika mlebu log(?)4
kk.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)4
kl.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
km.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
kn.wikipedia.org21 Januari 2009 14.57digawé nalika mlebu log(?)4
koi.wikipedia.org26 Oktober 2010 18.21digawé nalika mlebu log(?)4
ko.wikipedia.org21 Januari 2009 14.57digawé nalika mlebu log(?)5
krc.wikipedia.org5 Agustus 2010 11.28digawé nalika mlebu log(?)5
ksh.wikipedia.org1 Juli 2009 17.36digawé nalika mlebu log(?)5
ks.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
ku.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)5
kv.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
kw.wikipedia.org30 Juli 2009 19.35digawé nalika mlebu log(?)4
ky.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
lad.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
la.wikipedia.org21 Januari 2009 14.57digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikisource.org20 Januari 2009 08.35digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
lb.wikipedia.org29 Juli 2009 19.17digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
lij.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
li.wikipedia.org22 Juni 2009 18.58digawé nalika mlebu log(?)4
lmo.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
ln.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
login.wikimedia.org7 Agustus 2013 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
ltg.wikipedia.org5 November 2011 11.17digawé nalika mlebu log(?)4
lt.wikipedia.org20 Januari 2009 09.26digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
map-bms.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
mdf.wikipedia.org16 September 2009 12.56digawé nalika mlebu log(?)4
www.mediawiki.org4 Juni 2009 12.49digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org18 Januari 2009 18.26digawé nalika mlebu log(?)28
mg.wikipedia.org16 September 2009 12.57digawé nalika mlebu log(?)4
mhr.wikipedia.org16 September 2009 12.57digawé nalika mlebu log(?)5
mi.wikipedia.org16 September 2009 12.57digawé nalika mlebu log(?)4
mk.wikipedia.org6 Agustus 2009 10.05digawé nalika mlebu log(?)4
ml.wikipedia.org2 Agustus 2009 14.32digawé nalika mlebu log(?)4
ml.wiktionary.org1 September 2009 16.37digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org16 September 2009 12.57digawé nalika mlebu log(?)4
mrj.wikipedia.org7 November 2010 17.38digawé nalika mlebu log(?)4
mr.wikipedia.org4 Agustus 2009 08.58digawé nalika mlebu log(?)9bot
ms.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)6
mt.wikipedia.org18 Juni 2009 15.42digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org16 September 2009 13.01digawé nalika mlebu log(?)5
myv.wikipedia.org16 September 2009 13.01digawé nalika mlebu log(?)4
my.wikipedia.org16 September 2009 13.01digawé nalika mlebu log(?)4
mzn.wikipedia.org16 September 2009 13.01digawé nalika mlebu log(?)4
nah.wikipedia.org9 Agustus 2009 09.25digawé nalika mlebu log(?)4
nap.wikipedia.org5 Agustus 2010 11.27digawé nalika mlebu log(?)4
na.wikipedia.org16 September 2009 13.01digawé nalika mlebu log(?)4
nds-nl.wikipedia.org21 Juni 2009 08.20digawé nalika mlebu log(?)4
nds.wikipedia.org16 Agustus 2010 11.33digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)4
new.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
ng.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikipedia.org18 Januari 2009 17.21wiki asal(?)15.106
nl.wikibooks.org19 Januari 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)3
nl.wikinews.org20 Agustus 2009 12.21digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org20 Januari 2009 11.02digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org20 Januari 2009 08.34digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org19 Januari 2009 08.18digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org26 Agustus 2009 13.18digawé nalika mlebu log(?)2
nov.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
no.wikipedia.org19 Januari 2009 10.14digawé nalika mlebu log(?)7
no.wikisource.org10 Agustus 2011 10.16digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)4
nv.wikipedia.org14 September 2009 15.26digawé nalika mlebu log(?)4
oc.wikipedia.org21 Januari 2009 14.50digawé nalika mlebu log(?)4
om.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
or.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)5
os.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
pag.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
pam.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)5
pap.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)5
pa.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
pcd.wikipedia.org13 Juni 2013 08.48digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
pfl.wikipedia.org19 November 2010 20.09digawé nalika mlebu log(?)4
pih.wikipedia.org5 Agustus 2010 11.28digawé nalika mlebu log(?)4
pi.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
pl.wikipedia.org20 Januari 2009 07.46digawé nalika mlebu log(?)4
pl.wikinews.org17 Desember 2011 13.01digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org1 Juli 2009 10.27digawé nalika mlebu log(?)4
pnb.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)5
pnt.wikipedia.org6 Juni 2009 20.23digawé nalika mlebu log(?)5
ps.wikipedia.org16 September 2009 13.02digawé nalika mlebu log(?)4
pt.wikipedia.org20 Januari 2009 07.46digawé nalika mlebu log(?)4
qu.wikipedia.org19 Juni 2009 07.33digawé nalika mlebu log(?)4
rm.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
rmy.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
rn.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
roa-rup.wikipedia.org15 Juni 2009 11.54digawé nalika mlebu log(?)4
roa-tara.wikipedia.org13 Juni 2009 11.16digawé nalika mlebu log(?)4
ro.wikipedia.org20 Juni 2009 16.05digawé nalika mlebu log(?)6
rue.wikipedia.org5 November 2011 11.20digawé nalika mlebu log(?)4
ru.wikipedia.org20 Januari 2009 07.46digawé nalika mlebu log(?)9
rw.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
sah.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
sa.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
scn.wikipedia.org16 Juni 2009 10.33digawé nalika mlebu log(?)4
sco.wikipedia.org30 Juni 2009 18.01digawé nalika mlebu log(?)5
sc.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
sd.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
se.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
sg.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
sh.wikipedia.org14 Juni 2009 08.28digawé nalika mlebu log(?)4
simple.wikipedia.org5 Juni 2009 10.21digawé nalika mlebu log(?)7
simple.wiktionary.org2 Agustus 2009 14.37digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
sk.wikipedia.org16 Juni 2009 07.22digawé nalika mlebu log(?)4
sl.wikipedia.org20 Juni 2009 08.24digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
sn.wikipedia.org29 Agustus 2010 08.46digawé nalika mlebu log(?)4
wikisource.org20 Januari 2009 08.35digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org29 Agustus 2010 07.33digawé nalika mlebu log(?)4
species.wikimedia.org4 Juni 2009 12.49digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org30 Juni 2009 07.19digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org29 Agustus 2010 07.33digawé nalika mlebu log(?)4
sr.wikipedia.org16 Juni 2009 07.22digawé nalika mlebu log(?)6
stq.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
st.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)5
su.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
sv.wikipedia.org20 Januari 2009 07.46digawé nalika mlebu log(?)7
sv.wikibooks.org29 Oktober 2010 13.46digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org14 Juni 2009 08.28digawé nalika mlebu log(?)20
sw.wikibooks.org17 Agustus 2009 07.13digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wiktionary.org11 Agustus 2009 11.34digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org16 September 2009 13.08digawé nalika mlebu log(?)4
ta.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
ta.wiktionary.org15 Agustus 2009 06.55digawé nalika mlebu log(?)0
ten.wikipedia.org23 November 2010 09.17digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org14 September 2009 13.48digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikidata.org7 Juni 2013 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
te.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
tg.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)5
th.wikipedia.org19 Juni 2009 13.42digawé nalika mlebu log(?)4
ti.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
tk.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)6
tl.wikipedia.org29 Januari 2009 14.17digawé nalika mlebu log(?)6
tn.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
to.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
tpi.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
tr.wikipedia.org25 Juni 2009 20.53digawé nalika mlebu log(?)13
ts.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
tt.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
tum.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
tw.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
ty.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
udm.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
ug.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)4
uk.wikipedia.org5 Juni 2009 14.08digawé nalika mlebu log(?)22
uk.wikibooks.org5 Agustus 2009 08.15digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikinews.org5 Agustus 2009 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org5 Agustus 2009 08.15digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org20 Juni 2009 11.54digawé nalika mlebu log(?)3
uz.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)6
vec.wikipedia.org9 September 2011 10.44digawé nalika mlebu log(?)4
vep.wikipedia.org8 Juni 2013 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org2 Oktober 2009 11.43digawé nalika mlebu log(?)4
vi.wikipedia.org16 Juni 2009 07.10digawé nalika mlebu log(?)8
vls.wikipedia.org22 Juni 2009 16.39digawé nalika mlebu log(?)4
vo.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)6
war.wikipedia.org4 Agustus 2009 16.57digawé nalika mlebu log(?)4
wa.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.53digawé nalika mlebu log(?)4
wa.wikibooks.org4 September 2009 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org2 April 2013 19.56digawé nalika mlebu log(?)8.547
wikimania2011.wikimedia.org29 Januari 2011 09.55digawé nalika mlebu log(?)1
wo.wikipedia.org24 Agustus 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)5
wuu.wikipedia.org21 Januari 2009 14.56digawé nalika mlebu log(?)0
xal.wikipedia.org16 September 2009 13.13digawé nalika mlebu log(?)4
xh.wikipedia.org16 September 2009 13.18digawé nalika mlebu log(?)4
xmf.wikipedia.org1 Agustus 2011 11.36digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)5
yi.wiktionary.org6 Agustus 2009 06.39digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org1 Agustus 2009 14.05digawé nalika mlebu log(?)4
za.wikipedia.org16 September 2009 13.18digawé nalika mlebu log(?)4
zea.wikipedia.org4 Agustus 2009 15.55digawé nalika mlebu log(?)4
zh-classical.wikipedia.org16 September 2009 13.18digawé nalika mlebu log(?)4
zh-min-nan.wikipedia.org4 Agustus 2009 09.50digawé nalika mlebu log(?)7
zh-min-nan.wiktionary.org5 Agustus 2009 08.38digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org8 Oktober 2010 08.11digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikipedia.org19 Januari 2009 12.39digawé nalika mlebu log(?)8
zh.wikisource.org28 Agustus 2009 08.07digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org16 September 2009 13.18digawé nalika mlebu log(?)5