Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Law soma
  • Kedaftar: 25 Maret 2008 23.44 (14 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 17.246
  • Cacahé akun kang gegayutan: 676
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikipedia.org26 Juni 2008 05.43digawé nalika mlebu log(?)1
ab.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
ace.wikipedia.org8 September 2009 06.55digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
af.wikiquote.org1 Agustus 2008 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
af.wiktionary.org26 Juni 2008 05.48digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
als.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
am.wikipedia.org26 Juni 2008 04.48digawé nalika mlebu log(?)3
am.wikiquote.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
am.wiktionary.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
ang.wikibooks.org1 Agustus 2008 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
ang.wiktionary.org8 September 2009 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
an.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
an.wiktionary.org26 Juni 2008 05.49digawé nalika mlebu log(?)0
arc.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
ar.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)3
ar.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org1 Agustus 2008 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org8 Juli 2008 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wiktionary.org8 Juli 2008 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org8 September 2009 06.30digawé nalika mlebu log(?)2
ast.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)3
ast.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
ast.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.33digawé nalika mlebu log(?)0
as.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
av.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
ay.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
azb.wikipedia.org18 September 2015 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)5
az.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.38digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikisource.org8 September 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
az.wiktionary.org8 September 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
bar.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
bat-smg.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
ba.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)2
bcl.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
be-tarask.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
beta.wikiversity.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
be.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
be.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.40digawé nalika mlebu log(?)0
be.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)2
bg.wikibooks.org1 Agustus 2008 05.40digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikinews.org8 September 2009 07.01digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
bi.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
bjn.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
bm.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
bn.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)1
bn.wikisource.org8 September 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
bn.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
bo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
bpy.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)3
br.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)1
br.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.39digawé nalika mlebu log(?)0
br.wiktionary.org26 Juni 2008 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org20 Juni 2008 07.47digawé nalika mlebu log(?)3
bs.wikinews.org1 Agustus 2008 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikiquote.org1 Agustus 2008 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wiktionary.org26 Juni 2008 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
bxr.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
ca.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)5
ca.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikinews.org8 September 2009 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
cdo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
ceb.wikipedia.org20 Juni 2008 07.47digawé nalika mlebu log(?)1
ce.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
cho.wikipedia.org6 Maret 2009 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
chr.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
chr.wiktionary.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
ch.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
chy.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
ckb.wikipedia.org8 September 2009 06.55digawé nalika mlebu log(?)2
commons.wikimedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)18
co.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
co.wikibooks.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
co.wikiquote.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
co.wiktionary.org8 September 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org26 Juni 2008 04.52digawé nalika mlebu log(?)3
cr.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
csb.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
csb.wiktionary.org8 September 2009 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)4
cs.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikinews.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiversity.org8 Juli 2008 04.25digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wiktionary.org8 September 2009 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
cv.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)2
cv.wikibooks.org8 September 2009 07.01digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikipedia.org26 Juni 2008 04.44digawé nalika mlebu log(?)2
cy.wikiquote.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
cy.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.40digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)5
da.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
da.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)18
de.wikibooks.org20 Juni 2008 07.52digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org20 Juni 2008 07.59digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org20 Juni 2008 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org8 Juli 2008 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiversity.org20 Juni 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org20 Juni 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
dsb.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
dv.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
dz.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
ee.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)2
el.wikipedia.org20 Juni 2008 07.47digawé nalika mlebu log(?)4
el.wikibooks.org8 September 2009 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikiversity.org8 Juli 2008 04.26digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org8 Juli 2008 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
en.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)214
en.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org20 Juni 2008 07.59digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org20 Juni 2008 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org20 Juni 2008 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
en.wikivoyage.org12 Juli 2013 06.39digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org20 Juni 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org29 Mei 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)4
eo.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org8 September 2009 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org4 Juni 2008 07.53digawé nalika mlebu log(?)19
es.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikinews.org20 Juni 2008 07.59digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiquote.org20 Juni 2008 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org20 Juni 2008 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikiversity.org20 Juni 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
es.wiktionary.org20 Juni 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)3
et.wikibooks.org8 September 2009 07.01digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikiquote.org1 Agustus 2008 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
et.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org20 Juni 2008 07.47digawé nalika mlebu log(?)4
eu.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.39digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
ext.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
fa.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)3
fa.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
fiu-vro.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
fi.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)6
fi.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikinews.org8 September 2009 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiquote.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikiversity.org8 September 2009 06.59digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org8 Juli 2008 04.10digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
fj.wiktionary.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
fo.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
fo.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
frp.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
frr.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
fr.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)52
fr.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikinews.org20 Juni 2008 07.59digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org20 Juni 2008 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikisource.org20 Juni 2008 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiversity.org20 Juni 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wiktionary.org20 Juni 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
fur.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
fy.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
gag.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
gan.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
ga.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
gd.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
gd.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
glk.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikipedia.org20 Juni 2008 07.47digawé nalika mlebu log(?)1
gl.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org26 Juni 2008 04.52digawé nalika mlebu log(?)1
gn.wiktionary.org8 September 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
gom.wikipedia.org18 September 2015 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
gu.wikiquote.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
gu.wiktionary.org8 September 2009 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)2
hak.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
ha.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
haw.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
he.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)3
he.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikinews.org8 September 2009 06.43digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
he.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)1
hi.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.39digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org8 September 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
ho.wikipedia.org6 Maret 2009 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)1
hr.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikiquote.org1 Agustus 2008 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
hr.wiktionary.org8 September 2009 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)5
hsb.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
ht.wikipedia.org20 Juni 2008 07.47digawé nalika mlebu log(?)1
hu.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)4
hu.wikibooks.org8 Juli 2008 04.19digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikinews.org1 Agustus 2008 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
hu.wiktionary.org8 Juli 2008 04.11digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
hy.wikiquote.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikisource.org8 September 2009 06.43digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
hz.wikipedia.org6 Maret 2009 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
ia.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
ia.wiktionary.org8 September 2009 06.40digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikipedia.org6 Juni 2008 08.08digawé nalika mlebu log(?)7
id.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
id.wikisource.org8 Juli 2008 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
id.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
ie.wiktionary.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
ig.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
ii.wikipedia.org6 Maret 2009 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
ik.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
ik.wiktionary.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
ilo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
incubator.wikimedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)26
io.wikipedia.org26 Juni 2008 04.44digawé nalika mlebu log(?)2
io.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)1
is.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
is.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org6 Juni 2008 07.50digawé nalika mlebu log(?)9
it.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)1
it.wikiversity.org8 Juli 2008 04.27digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org8 Juli 2008 04.11digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
iu.wiktionary.org8 September 2009 07.00digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44wiki asal(?)16.133extendedconfirmed
ja.wikibooks.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ja.wikinews.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ja.wikiquote.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ja.wikisource.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ja.wikiversity.org20 Juni 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)3
ja.wiktionary.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
jbo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
jv.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)3
jv.wiktionary.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
kaa.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
kab.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
ka.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)4
ka.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wikiquote.org1 Agustus 2008 05.40digawé nalika mlebu log(?)0
ka.wiktionary.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
kbd.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
kg.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
ki.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
kj.wikipedia.org6 Maret 2009 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
kk.wikibooks.org3 September 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wikiquote.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
kk.wiktionary.org8 September 2009 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
kl.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
kl.wiktionary.org8 September 2009 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
km.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
km.wikibooks.org3 September 2008 07.50digawé nalika mlebu log(?)0
km.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
kn.wikibooks.org3 September 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikiquote.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
kn.wiktionary.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
koi.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
ko.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)49
ko.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org1 Agustus 2008 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wiktionary.org20 Juni 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
kr.wikipedia.org6 Maret 2009 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
ks.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
ks.wiktionary.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
ku.wikibooks.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
ku.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
kw.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
ky.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
ky.wikiquote.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
ky.wiktionary.org8 September 2009 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
lad.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)1
la.wikibooks.org8 September 2009 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.38digawé nalika mlebu log(?)0
la.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)1
lb.wikibooks.org3 September 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
lb.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
lez.wikipedia.org9 Mei 2012 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
lij.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
li.wikiquote.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
li.wikisource.org8 September 2009 06.37digawé nalika mlebu log(?)0
li.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.48digawé nalika mlebu log(?)1
ln.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
ln.wiktionary.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
login.wikimedia.org17 Juli 2013 23.44digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
lo.wiktionary.org8 September 2009 06.28digawé nalika mlebu log(?)0
lrc.wikipedia.org18 September 2015 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
lt.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)7
lt.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.33digawé nalika mlebu log(?)2
lt.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
lt.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.09digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org26 Juni 2008 04.44digawé nalika mlebu log(?)1
lv.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org18 September 2015 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
map-bms.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)3
mdf.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)3
www.mediawiki.org26 Juni 2008 07.41digawé nalika mlebu log(?)0
meta.wikimedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)40
mg.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
mg.wikibooks.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
mg.wiktionary.org8 September 2009 07.01digawé nalika mlebu log(?)0
mhr.wikipedia.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)1
mh.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)0
min.wikipedia.org18 September 2015 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
mi.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)3
mk.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)3
mk.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
mk.wiktionary.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)3
ml.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wiktionary.org8 September 2009 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
mn.wikibooks.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
mrj.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
mr.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)2
mr.wikibooks.org1 Agustus 2008 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wikiquote.org8 Juli 2008 04.30digawé nalika mlebu log(?)0
mr.wiktionary.org1 Agustus 2008 06.34digawé nalika mlebu log(?)0
ms.wikipedia.org20 Juni 2008 07.47digawé nalika mlebu log(?)4
ms.wiktionary.org26 Juni 2008 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
mt.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
mt.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
mus.wikipedia.org6 Maret 2009 07.58digawé nalika mlebu log(?)0
mwl.wikipedia.org8 September 2009 06.58digawé nalika mlebu log(?)1
myv.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
my.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
my.wiktionary.org8 September 2009 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
mzn.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
nah.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
nap.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
na.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
na.wikibooks.org3 September 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
nds-nl.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
nds.wikibooks.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
nds.wiktionary.org8 September 2009 06.43digawé nalika mlebu log(?)0
ne.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
ne.wikibooks.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
new.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)1
ng.wikipedia.org26 Juni 2008 05.43digawé nalika mlebu log(?)1
nl.wikipedia.org6 Juni 2008 08.20digawé nalika mlebu log(?)8
nl.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikimedia.org8 September 2009 06.49digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org8 September 2009 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)1
nn.wikiquote.org1 Agustus 2008 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
nn.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
no.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)5
no.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikimedia.org8 September 2009 07.06digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikinews.org1 Agustus 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)1
no.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikisource.org8 Juli 2008 04.38digawé nalika mlebu log(?)0
no.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org26 Juni 2008 04.48digawé nalika mlebu log(?)1
nso.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
nv.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
ny.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
oc.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)3
oc.wikibooks.org12 November 2008 01.18digawé nalika mlebu log(?)0
oc.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
om.wiktionary.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
or.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
os.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
pag.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
pam.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
pap.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
pa.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
pa.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
pdc.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
pfl.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
pih.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
pi.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
pl.wikipedia.org6 Juni 2008 08.08digawé nalika mlebu log(?)10
pl.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikimedia.org1 Agustus 2008 05.44digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org1 Agustus 2008 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org26 Juni 2008 04.44digawé nalika mlebu log(?)3
pnb.wikipedia.org8 September 2009 06.36digawé nalika mlebu log(?)2
pnt.wikipedia.org8 September 2009 06.55digawé nalika mlebu log(?)1
ps.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
ps.wikibooks.org3 September 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikipedia.org6 Juni 2008 08.19digawé nalika mlebu log(?)9
pt.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikimedia.org13 Desember 2017 11.03digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org1 Agustus 2008 07.32digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)1
pt.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiversity.org8 Juli 2008 04.28digawé nalika mlebu log(?)2
pt.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)1
quality.wikimedia.org12 November 2008 08.09digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)3
qu.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
rm.wikipedia.org26 Juni 2008 04.48digawé nalika mlebu log(?)1
rmy.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
rn.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
rn.wiktionary.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
roa-rup.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
roa-rup.wiktionary.org3 September 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
roa-tara.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
ro.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)5
ro.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikinews.org20 Agustus 2008 02.09digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)1
ro.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
ru.wikipedia.org6 Juni 2008 08.19digawé nalika mlebu log(?)9
ru.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org8 September 2009 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org8 Juli 2008 04.30digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
rw.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.39digawé nalika mlebu log(?)0
sah.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)3
sa.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
scn.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
scn.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
sco.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
sc.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)3
sd.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
sd.wikinews.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
sd.wiktionary.org8 September 2009 06.47digawé nalika mlebu log(?)0
se.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)1
se.wikimedia.org12 November 2008 08.09digawé nalika mlebu log(?)0
sg.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
sh.wikipedia.org26 Juni 2008 04.44digawé nalika mlebu log(?)3
sh.wiktionary.org8 September 2009 07.00digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)24
simple.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wikiquote.org20 Juni 2008 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org26 Juni 2008 04.52digawé nalika mlebu log(?)1
si.wikibooks.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
si.wiktionary.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)4
sk.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
sk.wiktionary.org8 September 2009 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)2
sl.wikibooks.org1 Agustus 2008 07.03digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikiquote.org8 September 2009 06.37digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
sm.wiktionary.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
sn.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
wikisource.org8 Juli 2008 04.36digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
species.wikimedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
sq.wikipedia.org20 Juni 2008 07.48digawé nalika mlebu log(?)4
sq.wikibooks.org8 Juli 2008 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.27digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org26 Juni 2008 05.43digawé nalika mlebu log(?)1
sr.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)4
sr.wikibooks.org1 Agustus 2008 07.02digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org8 September 2009 06.28digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org8 Juli 2008 04.29digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org8 Juli 2008 04.39digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.11digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)3
stq.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
strategy.wikimedia.org8 September 2009 06.56digawé nalika mlebu log(?)2
st.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
st.wiktionary.org8 September 2009 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
su.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)3
su.wikibooks.org3 September 2008 07.51digawé nalika mlebu log(?)0
su.wiktionary.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikipedia.org6 Juni 2008 07.08digawé nalika mlebu log(?)5
sv.wikibooks.org8 Juli 2008 04.20digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikinews.org8 September 2009 06.32digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org8 Juli 2008 04.30digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)2
sw.wikibooks.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wiktionary.org8 September 2009 06.27digawé nalika mlebu log(?)0
szl.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)3
ta.wikipedia.org26 Juni 2008 04.44digawé nalika mlebu log(?)1
ta.wikibooks.org8 September 2009 06.53digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikinews.org8 September 2009 06.58digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org8 Juli 2008 04.30digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikisource.org8 September 2009 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.09digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org7 Juli 2008 01.34digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org26 Juni 2008 04.54digawé nalika mlebu log(?)1
te.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)2
te.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.37digawé nalika mlebu log(?)0
te.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
te.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)3
tg.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)2
th.wikibooks.org1 Agustus 2008 05.40digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikinews.org1 Agustus 2008 06.36digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikiquote.org8 Juli 2008 04.30digawé nalika mlebu log(?)0
th.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
th.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
ti.wiktionary.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)4
tk.wikibooks.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
tk.wiktionary.org8 September 2009 06.30digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wikipedia.org26 Juni 2008 04.44digawé nalika mlebu log(?)1
tl.wikibooks.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
tl.wiktionary.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
tn.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
to.wikipedia.org26 Juni 2008 04.50digawé nalika mlebu log(?)1
tpi.wikipedia.org26 Juni 2008 04.52digawé nalika mlebu log(?)1
tpi.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)5
tr.wikibooks.org8 Juli 2008 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikinews.org8 September 2009 06.58digawé nalika mlebu log(?)1
tr.wikiquote.org8 Juli 2008 04.30digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)1
ts.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
ts.wiktionary.org8 September 2009 06.54digawé nalika mlebu log(?)0
tt.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
tt.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.33digawé nalika mlebu log(?)0
tum.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
tw.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
tyv.wikipedia.org18 September 2015 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
ty.wikipedia.org26 Juni 2008 04.52digawé nalika mlebu log(?)1
udm.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wikipedia.org26 Juni 2008 04.55digawé nalika mlebu log(?)1
ug.wiktionary.org8 September 2009 06.48digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)5
uk.wikinews.org8 September 2009 06.52digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikiquote.org8 September 2009 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)3
ur.wikibooks.org8 September 2009 07.01digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.28digawé nalika mlebu log(?)0
usability.wikimedia.org7 Agustus 2009 09.03digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)3
uz.wikibooks.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.40digawé nalika mlebu log(?)0
vec.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)1
vep.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)0
ve.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
vi.wikipedia.org20 Juni 2008 07.44digawé nalika mlebu log(?)7
vi.wikibooks.org8 Juli 2008 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikiquote.org25 Agustus 2008 02.27digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org8 Juli 2008 04.12digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org26 Juni 2008 04.48digawé nalika mlebu log(?)1
vo.wikipedia.org20 Juni 2008 07.43digawé nalika mlebu log(?)2
vo.wikibooks.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
vo.wiktionary.org1 Agustus 2008 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org26 Juni 2008 04.49digawé nalika mlebu log(?)3
wa.wikipedia.org26 Juni 2008 04.45digawé nalika mlebu log(?)1
wa.wikibooks.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
wa.wiktionary.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
www.wikidata.org7 Maret 2013 07.50digawé nalika mlebu log(?)10
wikimania2008.wikimedia.org1 Agustus 2008 06.38digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2009.wikimedia.org12 November 2008 08.08digawé nalika mlebu log(?)0
wikimania2010.wikimedia.org8 September 2009 07.07digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.52digawé nalika mlebu log(?)1
wo.wikiquote.org3 September 2008 07.55digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wiktionary.org1 Agustus 2008 06.35digawé nalika mlebu log(?)0
wuu.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
xal.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
xh.wikipedia.org26 Juni 2008 05.07digawé nalika mlebu log(?)1
xh.wikibooks.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
xmf.wikipedia.org9 Mei 2012 07.01digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
yi.wikisource.org8 Juli 2008 04.40digawé nalika mlebu log(?)0
yi.wiktionary.org1 Agustus 2008 05.40digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
yo.wikibooks.org3 September 2008 07.50digawé nalika mlebu log(?)0
za.wikipedia.org26 Juni 2008 05.08digawé nalika mlebu log(?)1
za.wikibooks.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
za.wiktionary.org3 September 2008 07.54digawé nalika mlebu log(?)0
zea.wikipedia.org26 Juni 2008 04.53digawé nalika mlebu log(?)1
zh-classical.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)63
zh-min-nan.wikipedia.org26 Juni 2008 04.47digawé nalika mlebu log(?)1
zh-min-nan.wikibooks.org3 September 2008 07.50digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wikisource.org8 Juli 2008 04.37digawé nalika mlebu log(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org26 Juni 2008 05.50digawé nalika mlebu log(?)0
zh-yue.wikipedia.org26 Juni 2008 04.46digawé nalika mlebu log(?)2
zh.wikipedia.org25 Maret 2008 23.44dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)45
zh.wikibooks.org8 Juli 2008 04.21digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org20 Juni 2008 07.59digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org20 Juni 2008 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org20 Juni 2008 07.57digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org20 Juni 2008 07.56digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org26 Juni 2008 05.04digawé nalika mlebu log(?)1
zu.wikibooks.org3 September 2008 07.49digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wiktionary.org8 September 2009 07.04digawé nalika mlebu log(?)0