Katerangan akun global

Deleng katerangan akun
Info panganggo global
  • Jeneng panganggo: Vargenau
  • Kedaftar: 31 Maret 2008 14.52 (14 taun kapungkur)
  • Total jumlah suntingan: 276.994
  • Cacahé akun kang gegayutan: 497
Daftar akun lokal
Wiki lokalKelèt nangMetodeDiblokirJumlah suntinganGrup
aa.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ab.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
ace.wikipedia.org7 November 2009 17.37digawé nalika mlebu log(?)12
ady.wikipedia.org9 Mei 2016 14.24digawé nalika mlebu log(?)0
af.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)72
af.wiktionary.org30 November 2020 13.22digawé nalika mlebu log(?)0
ak.wikipedia.org2 Juni 2008 19.27digawé nalika mlebu log(?)3
als.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
alt.wikipedia.org1 April 2022 08.00digawé nalika mlebu log(?)0
ami.wikipedia.org5 April 2022 09.45digawé nalika mlebu log(?)0
am.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
ang.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)246
an.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)269
arc.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
ar.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)181
ar.wikibooks.org26 Maret 2010 11.57digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikinews.org9 Februari 2018 20.38digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiquote.org12 Desember 2017 19.48digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikisource.org9 Februari 2018 20.40digawé nalika mlebu log(?)0
ar.wikiversity.org16 Oktober 2011 08.21digawé nalika mlebu log(?)0
ary.wikipedia.org31 Juli 2020 08.11digawé nalika mlebu log(?)0
arz.wikipedia.org13 Januari 2009 07.38digawé nalika mlebu log(?)9
ast.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)53
as.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
atj.wikipedia.org12 Desember 2017 20.06digawé nalika mlebu log(?)1
avk.wikipedia.org3 Agustus 2020 09.38digawé nalika mlebu log(?)0
av.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
awa.wikipedia.org1 Juni 2020 19.47digawé nalika mlebu log(?)2
ay.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
azb.wikipedia.org12 Desember 2017 20.13digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)24
az.wikibooks.org12 Desember 2017 20.20digawé nalika mlebu log(?)0
az.wikiquote.org12 Desember 2017 20.21digawé nalika mlebu log(?)0
ban.wikipedia.org21 Februari 2020 01.55digawé nalika mlebu log(?)13
bar.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)107
bat-smg.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ba.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
bcl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)19
be-tarask.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)22
beta.wikiversity.org12 Januari 2013 08.34digawé nalika mlebu log(?)0
be.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)24
be.wikiquote.org9 Februari 2018 21.06digawé nalika mlebu log(?)0
bg.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)43
bg.wikiquote.org12 Desember 2017 20.52digawé nalika mlebu log(?)0
bh.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
bi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
bjn.wikipedia.org24 Oktober 2010 08.19digawé nalika mlebu log(?)13
bm.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
bn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
bo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
bpy.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)21
br.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)308
br.wikimedia.org16 Juni 2015 12.23digawé nalika mlebu log(?)0
bs.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)39
bs.wikiquote.org12 Desember 2017 21.36digawé nalika mlebu log(?)0
bug.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)180
bxr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
ca.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)381
ca.wikinews.org16 Oktober 2011 08.19digawé nalika mlebu log(?)0
ca.wikiquote.org12 Desember 2017 21.44digawé nalika mlebu log(?)0
cbk-zam.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
cdo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
ceb.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14.252
ce.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)52
cho.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
chr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14
ch.wikipedia.org10 Juni 2008 06.51digawé nalika mlebu log(?)9
chy.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ckb.wikipedia.org27 Februari 2010 18.44digawé nalika mlebu log(?)5
commons.wikimedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)64
co.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)73
co.wikimedia.org3 Juli 2010 18.35digawé nalika mlebu log(?)0
crh.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
cr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
csb.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
cs.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)77
cs.wikibooks.org9 Februari 2018 22.01digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikiquote.org12 Desember 2017 22.47digawé nalika mlebu log(?)0
cs.wikisource.org12 Desember 2017 22.49digawé nalika mlebu log(?)0
cu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
cv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)29
cy.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)53
cy.wikiquote.org12 Desember 2017 22.59digawé nalika mlebu log(?)0
dag.wikipedia.org31 Maret 2022 16.39digawé nalika mlebu log(?)0
da.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)127
de.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)816autoreview, editor
de.wikibooks.org15 September 2008 11.19digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikinews.org12 Desember 2017 23.14digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikiquote.org16 Desember 2011 16.01digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikisource.org30 Desember 2013 18.10digawé nalika mlebu log(?)0
de.wikivoyage.org9 Februari 2018 22.31digawé nalika mlebu log(?)0
de.wiktionary.org10 Juni 2013 11.57digawé nalika mlebu log(?)0
din.wikipedia.org12 Desember 2017 23.32digawé nalika mlebu log(?)0
diq.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)236
dsb.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
dty.wikipedia.org9 Februari 2018 22.37digawé nalika mlebu log(?)2
dv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
dz.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ee.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
el.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)444
el.wikiquote.org13 Desember 2017 00.06digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikisource.org20 Oktober 2020 15.23digawé nalika mlebu log(?)0
el.wikivoyage.org13 Desember 2017 00.10digawé nalika mlebu log(?)0
el.wiktionary.org5 Mei 2010 11.29digawé nalika mlebu log(?)0
eml.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
en.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3.050extendedconfirmed
en.wikibooks.org2 Juni 2008 19.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikinews.org2 Juni 2008 19.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiquote.org2 Juni 2008 19.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikisource.org2 Juni 2008 19.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikiversity.org2 Juni 2008 19.12digawé nalika mlebu log(?)0
en.wikivoyage.org26 September 2013 18.37digawé nalika mlebu log(?)0
en.wiktionary.org2 Juni 2008 19.12digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3.637autoreview, editor
eo.wikinews.org9 Februari 2018 22.59digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikiquote.org13 Desember 2017 01.02digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wikisource.org4 Februari 2016 13.02digawé nalika mlebu log(?)0
eo.wiktionary.org20 Oktober 2020 15.33digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4.125
es.wikiquote.org13 Desember 2017 01.09digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikisource.org7 Januari 2018 21.19digawé nalika mlebu log(?)0
es.wikivoyage.org13 Desember 2017 01.21digawé nalika mlebu log(?)0
et.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)59
et.wikiquote.org13 Desember 2017 01.30digawé nalika mlebu log(?)0
eu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)117
ext.wikipedia.org2 Juni 2008 19.09digawé nalika mlebu log(?)18
fa.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)36
fa.wikiquote.org13 Desember 2017 01.44digawé nalika mlebu log(?)0
fa.wikivoyage.org9 Februari 2018 23.43digawé nalika mlebu log(?)0
ff.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
fiu-vro.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
fi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)114autoreview
fi.wikiquote.org13 Desember 2017 01.52digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikisource.org21 Oktober 2020 07.26digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wikivoyage.org9 Februari 2018 23.52digawé nalika mlebu log(?)0
fi.wiktionary.org9 November 2011 14.53digawé nalika mlebu log(?)0
fj.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
fo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)29
frp.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)32
frr.wikipedia.org21 Agustus 2010 19.19digawé nalika mlebu log(?)112
fr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52wiki asal(?)122.076sysop
fr.wikibooks.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)0
fr.wikinews.org11 November 2009 09.47digawé nalika mlebu log(?)0
fr.wikiquote.org26 Maret 2010 12.02digawé nalika mlebu log(?)4
fr.wikisource.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14
fr.wikiversity.org26 Maret 2010 12.02digawé nalika mlebu log(?)10
fr.wikivoyage.org15 Januari 2013 09.38digawé nalika mlebu log(?)6
fr.wiktionary.org9 Oktober 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)183
fur.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)18
fy.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)22
gag.wikipedia.org21 November 2010 17.38digawé nalika mlebu log(?)18
gan.wikipedia.org2 Juni 2008 19.11digawé nalika mlebu log(?)10
ga.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)156
ga.wiktionary.org10 April 2009 16.56digawé nalika mlebu log(?)0
gcr.wikipedia.org2 Maret 2020 05.31digawé nalika mlebu log(?)4
gd.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)161
glk.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
gl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)126
gl.wikibooks.org10 Februari 2018 00.23digawé nalika mlebu log(?)0
gl.wikiquote.org13 Desember 2017 02.46digawé nalika mlebu log(?)0
gn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
gom.wikipedia.org26 Mei 2016 12.18digawé nalika mlebu log(?)1
gor.wikipedia.org31 Maret 2020 15.13digawé nalika mlebu log(?)0
got.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)281
gu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
guw.wikipedia.org11 April 2022 09.52digawé nalika mlebu log(?)0
gv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
hak.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
ha.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
haw.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
he.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)76
he.wikiquote.org10 Februari 2018 00.41digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikisource.org10 Februari 2018 00.41digawé nalika mlebu log(?)0
he.wikivoyage.org13 Desember 2017 03.23digawé nalika mlebu log(?)0
hif.wikipedia.org30 Mei 2008 14.38digawé nalika mlebu log(?)10
hi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)78
hi.wikibooks.org13 Desember 2017 03.47digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wikivoyage.org10 Februari 2018 01.08digawé nalika mlebu log(?)0
hi.wiktionary.org22 Maret 2012 13.52digawé nalika mlebu log(?)0
ho.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
hr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)46
hr.wikiquote.org13 Desember 2017 03.54digawé nalika mlebu log(?)0
hsb.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
ht.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)255
hu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)574
hu.wikiquote.org13 Desember 2017 04.00digawé nalika mlebu log(?)0
hy.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)161
hy.wikiquote.org13 Desember 2017 04.23digawé nalika mlebu log(?)0
hyw.wikipedia.org20 Februari 2020 09.06digawé nalika mlebu log(?)0
hz.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
ia.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)285
id.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)718autoreview
id.wikiquote.org26 Agustus 2010 00.22digawé nalika mlebu log(?)0
ie.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ig.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ii.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
ik.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
ilo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
incubator.wikimedia.org26 Maret 2010 12.04digawé nalika mlebu log(?)0
inh.wikipedia.org19 Februari 2020 19.36digawé nalika mlebu log(?)14
io.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)131
is.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2.241
is.wikibooks.org13 Desember 2017 04.49digawé nalika mlebu log(?)0
is.wikiquote.org13 Desember 2017 04.49digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)488
it.wikibooks.org13 Desember 2017 04.54digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikinews.org7 Oktober 2020 06.46digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiquote.org28 April 2014 18.40digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikisource.org9 Maret 2016 10.21digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikiversity.org10 Februari 2018 02.00digawé nalika mlebu log(?)0
it.wikivoyage.org12 Januari 2013 08.29digawé nalika mlebu log(?)0
it.wiktionary.org20 Oktober 2020 15.34digawé nalika mlebu log(?)0
iu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
jam.wikipedia.org13 Desember 2017 05.20digawé nalika mlebu log(?)5
ja.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)125
ja.wikibooks.org13 Desember 2017 05.21digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikiquote.org13 Desember 2017 05.22digawé nalika mlebu log(?)0
ja.wikisource.org10 Februari 2018 02.08digawé nalika mlebu log(?)0
jbo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
jv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)147
kaa.wikipedia.org2 Juni 2008 19.14digawé nalika mlebu log(?)15
kab.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)41
ka.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)25
kbd.wikipedia.org23 Maret 2011 15.12digawé nalika mlebu log(?)5
kbp.wikipedia.org13 Desember 2017 05.36digawé nalika mlebu log(?)0
kcg.wikipedia.org27 Mei 2022 09.07digawé nalika mlebu log(?)206
kg.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
ki.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
kj.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
kk.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)27
kl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
km.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
kn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
koi.wikipedia.org22 Oktober 2010 17.53digawé nalika mlebu log(?)8
ko.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)55
ko.wikibooks.org13 Desember 2017 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikinews.org13 Desember 2017 06.25digawé nalika mlebu log(?)0
ko.wikiquote.org13 Desember 2017 06.26digawé nalika mlebu log(?)0
krc.wikipedia.org23 Maret 2010 10.45digawé nalika mlebu log(?)8
kr.wikipedia.org14 Januari 2009 14.06digawé nalika mlebu log(?)0
ksh.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)37
ks.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ku.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)26
ku.wikiquote.org13 Desember 2017 06.33digawé nalika mlebu log(?)0
kv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
kw.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
ky.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
lad.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)38
la.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)213
la.wikiquote.org13 Desember 2017 06.45digawé nalika mlebu log(?)0
la.wiktionary.org23 Maret 2015 13.16digawé nalika mlebu log(?)0
lbe.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
lb.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)88
lez.wikipedia.org3 April 2012 10.35digawé nalika mlebu log(?)4
lfn.wikipedia.org11 Februari 2019 10.35digawé nalika mlebu log(?)0
lg.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)10
lij.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)22
li.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)18
lld.wikipedia.org24 Agustus 2020 15.35digawé nalika mlebu log(?)0
lmo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)299
ln.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)30
login.wikimedia.org18 Juli 2013 18.24digawé nalika mlebu log(?)0
lo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
lrc.wikipedia.org31 Mei 2016 10.09digawé nalika mlebu log(?)0
ltg.wikipedia.org23 Maret 2011 14.08digawé nalika mlebu log(?)13
lt.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)53
lt.wikiquote.org13 Desember 2017 07.10digawé nalika mlebu log(?)0
lv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)711
mad.wikipedia.org19 Januari 2021 16.14digawé nalika mlebu log(?)0
mai.wikipedia.org9 Mei 2016 15.15digawé nalika mlebu log(?)3
map-bms.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
mdf.wikipedia.org2 Juni 2008 19.15digawé nalika mlebu log(?)13
www.mediawiki.org17 Juni 2008 19.00digawé nalika mlebu log(?)6
meta.wikimedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)68
mg.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2.015
mhr.wikipedia.org9 Agustus 2009 08.07digawé nalika mlebu log(?)15
mh.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
min.wikipedia.org16 Oktober 2013 12.06digawé nalika mlebu log(?)124
mi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)24
mk.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5.082editor
mk.wikibooks.org13 Desember 2017 08.10digawé nalika mlebu log(?)0
ml.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)20
ml.wikiquote.org13 Desember 2017 08.52digawé nalika mlebu log(?)0
mni.wikipedia.org31 Maret 2022 16.41digawé nalika mlebu log(?)0
mn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)54
mnw.wikipedia.org5 April 2020 05.37digawé nalika mlebu log(?)1
mrj.wikipedia.org24 Oktober 2010 08.21digawé nalika mlebu log(?)8
mr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)97
ms.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)131
mt.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)569
mus.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
mwl.wikipedia.org27 Februari 2010 18.43digawé nalika mlebu log(?)84
myv.wikipedia.org30 Mei 2008 09.50digawé nalika mlebu log(?)11
my.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
mzn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
nah.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)41
nap.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)78
na.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)16
nds-nl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
nds.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)71
ne.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)28
new.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
ng.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
nia.wikipedia.org5 April 2022 09.44digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)448
nl.wikibooks.org26 Maret 2010 12.05digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikinews.org8 Juli 2022 09.07digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikiquote.org13 Desember 2017 09.38digawé nalika mlebu log(?)0
nl.wikivoyage.org30 Juli 2014 15.25digawé nalika mlebu log(?)1
nn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)74
nn.wikiquote.org13 Desember 2017 09.47digawé nalika mlebu log(?)0
nov.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)20
no.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)163
no.wikinews.org13 Desember 2017 09.53digawé nalika mlebu log(?)0
no.wikiquote.org13 Desember 2017 09.53digawé nalika mlebu log(?)0
nqo.wikipedia.org1 April 2020 22.46digawé nalika mlebu log(?)0
nrm.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)31
nso.wikipedia.org2 November 2011 13.12digawé nalika mlebu log(?)14
nv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
ny.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
oc.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1.352
olo.wikipedia.org14 Oktober 2016 14.30digawé nalika mlebu log(?)0
om.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
or.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)45
os.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
pag.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)23
pam.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)294
pap.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
pa.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
pcd.wikipedia.org27 Februari 2010 18.31digawé nalika mlebu log(?)39
pdc.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)15
pfl.wikipedia.org21 November 2010 17.40digawé nalika mlebu log(?)16
pih.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
pi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1
pl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1.099editor
pl.wikibooks.org13 Desember 2017 10.35digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikinews.org10 Februari 2018 05.46digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikiquote.org13 Desember 2017 10.38digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikisource.org10 Februari 2018 05.49digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wikivoyage.org13 Desember 2017 10.44digawé nalika mlebu log(?)0
pl.wiktionary.org2 Januari 2017 20.38digawé nalika mlebu log(?)0
pms.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)211
pnb.wikipedia.org26 Februari 2010 10.31digawé nalika mlebu log(?)14
pnt.wikipedia.org3 Mei 2009 14.52digawé nalika mlebu log(?)10
ps.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
pt.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7.789autoreviewer
pt.wikibooks.org4 Maret 2010 19.21digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikinews.org27 Juli 2009 06.42digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikiquote.org13 Desember 2017 11.05digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wikivoyage.org13 Desember 2017 11.14digawé nalika mlebu log(?)0
pt.wiktionary.org20 Oktober 2020 15.30digawé nalika mlebu log(?)0
pwn.wikipedia.org5 April 2022 09.45digawé nalika mlebu log(?)0
qu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)25
rm.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
rmy.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
rn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
roa-rup.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)13
roa-tara.wikipedia.org8 April 2008 18.07digawé nalika mlebu log(?)4
ro.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)1.626autopatrolled, extendedconfirmed
ro.wikinews.org12 Februari 2009 20.57digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikiquote.org13 Desember 2017 11.22digawé nalika mlebu log(?)0
ro.wikivoyage.org13 Desember 2017 11.23digawé nalika mlebu log(?)0
rue.wikipedia.org28 Januari 2011 16.28digawé nalika mlebu log(?)24
ru.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)220uploader
ru.wikibooks.org13 Desember 2017 11.26digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikinews.org13 Desember 2017 11.31digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikiquote.org13 Desember 2017 11.35digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikisource.org12 Desember 2015 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wikivoyage.org13 Desember 2017 11.53digawé nalika mlebu log(?)0
ru.wiktionary.org16 Januari 2020 15.51digawé nalika mlebu log(?)0
rw.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
sah.wikipedia.org2 Juni 2008 19.17digawé nalika mlebu log(?)1.263
sat.wikipedia.org12 Maret 2020 23.13digawé nalika mlebu log(?)8
sa.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)38
scn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)243
sco.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)66
sc.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
sd.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
se.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
sg.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
shi.wikipedia.org5 April 2022 09.43digawé nalika mlebu log(?)0
shn.wikipedia.org29 Februari 2020 04.56digawé nalika mlebu log(?)0
sh.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)68
simple.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)273
simple.wikiquote.org3 Agustus 2020 10.49digawé nalika mlebu log(?)0
simple.wiktionary.org20 Oktober 2020 15.30digawé nalika mlebu log(?)0
si.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)17
skr.wikipedia.org19 Januari 2021 16.19digawé nalika mlebu log(?)6
sk.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)65
sk.wikiquote.org10 September 2015 08.30digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)292
sl.wikiquote.org13 Desember 2017 12.57digawé nalika mlebu log(?)0
sl.wikisource.org13 Desember 2017 12.58digawé nalika mlebu log(?)0
smn.wikipedia.org6 November 2020 15.23digawé nalika mlebu log(?)0
sm.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
sn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
wikisource.org13 Mei 2013 18.55digawé nalika mlebu log(?)0
so.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)193
species.wikimedia.org14 Januari 2009 19.52digawé nalika mlebu log(?)0
sq.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)114autoreview, editor
sq.wikinews.org7 November 2021 17.20digawé nalika mlebu log(?)0
srn.wikipedia.org2 Juni 2008 19.19digawé nalika mlebu log(?)9
sr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)114
sr.wikibooks.org6 Februari 2019 16.43digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikinews.org13 Desember 2017 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikiquote.org13 Desember 2017 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
sr.wikisource.org13 Desember 2017 13.17digawé nalika mlebu log(?)0
ss.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
stq.wikipedia.org13 Januari 2009 07.41digawé nalika mlebu log(?)169
strategy.wikimedia.org3 Juli 2010 07.27digawé nalika mlebu log(?)0
st.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
su.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)188
sv.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2.011extendedconfirmed
sv.wikinews.org10 Februari 2018 08.06digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiquote.org13 Desember 2017 13.24digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikiversity.org27 November 2010 20.34digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wikivoyage.org13 Desember 2017 13.29digawé nalika mlebu log(?)0
sv.wiktionary.org25 Agustus 2015 07.38digawé nalika mlebu log(?)0
sw.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)34
szl.wikipedia.org2 Juni 2008 19.20digawé nalika mlebu log(?)10
szy.wikipedia.org21 Februari 2020 09.15digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)27
ta.wikibooks.org13 Desember 2017 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
ta.wikiquote.org13 Desember 2017 13.37digawé nalika mlebu log(?)0
tay.wikipedia.org5 April 2022 09.44digawé nalika mlebu log(?)0
tcy.wikipedia.org5 Maret 2018 14.55digawé nalika mlebu log(?)1
test2.wikipedia.org29 Desember 2011 21.36digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikipedia.org30 Oktober 2010 19.54digawé nalika mlebu log(?)0
test.wikidata.org6 Desember 2015 14.51digawé nalika mlebu log(?)0
tet.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
te.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)21
te.wikiquote.org13 Desember 2017 13.51digawé nalika mlebu log(?)0
tg.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)53
th.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)76
th.wikibooks.org13 Desember 2017 14.01digawé nalika mlebu log(?)0
ti.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
tk.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
tl.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)55
tn.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
to.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
tpi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12
trv.wikipedia.org5 April 2022 09.45digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)159
tr.wikibooks.org10 Februari 2018 09.02digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wikiquote.org13 Desember 2017 14.15digawé nalika mlebu log(?)0
tr.wiktionary.org9 Mei 2022 15.32digawé nalika mlebu log(?)0
ts.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)5
tt.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)80
tum.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)8
tw.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
tyv.wikipedia.org30 Juni 2014 10.10digawé nalika mlebu log(?)4
ty.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)6
udm.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)4
ug.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
uk.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)165
uk.wikiquote.org13 Desember 2017 14.35digawé nalika mlebu log(?)0
uk.wikisource.org20 Oktober 2020 15.25digawé nalika mlebu log(?)0
ur.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)14
ur.wikiquote.org13 Desember 2017 14.48digawé nalika mlebu log(?)0
usability.wikimedia.org7 Agustus 2009 09.20digawé nalika mlebu log(?)0
uz.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)38
vec.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)428
vec.wiktionary.org28 September 2015 18.28digawé nalika mlebu log(?)2
vep.wikipedia.org6 Maret 2012 13.35digawé nalika mlebu log(?)5
ve.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
vi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)213
vi.wikiquote.org13 Desember 2017 15.02digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wikivoyage.org13 Desember 2017 15.05digawé nalika mlebu log(?)0
vi.wiktionary.org4 September 2010 11.40digawé nalika mlebu log(?)0
vls.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)55
vo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)186
vo.wiktionary.org20 Oktober 2020 15.28digawé nalika mlebu log(?)0
war.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)658
wa.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)18
www.wikidata.org15 Januari 2013 19.57digawé nalika mlebu log(?)85.792
wikimania2017.wikimedia.org30 Maret 2017 09.33digawé nalika mlebu log(?)0
wo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)20
wuu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)19
xal.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)7
xh.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)2
xmf.wikipedia.org14 Juli 2011 15.50digawé nalika mlebu log(?)13
yi.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)21
yi.wiktionary.org17 November 2011 10.26digawé nalika mlebu log(?)0
yo.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)9
za.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)3
zea.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)28
zh-classical.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)11
zh-min-nan.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)446
zh-yue.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)60
zh.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)158
zh.wikibooks.org13 Desember 2017 15.43digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikinews.org11 Juni 2022 19.24digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikiquote.org13 Desember 2017 15.44digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikisource.org4 Oktober 2020 14.51digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wikivoyage.org13 Desember 2017 15.52digawé nalika mlebu log(?)0
zh.wiktionary.org28 September 2020 09.22digawé nalika mlebu log(?)0
zu.wikipedia.org31 Maret 2008 14.52dikonfirmasi nganggo tembung sandhi(?)12