Hyakuninisshu 057.jpg

Murasaki Shikibu (lair nang Kyoto, 978 – seda 1025) kuwe sastrawan Jepang.

Pranala jabaBesut

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.