Crystal Clear action run.png CarsracBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Carsrac (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.




Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot was a global wikipedia interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Pratélané cekakan:
D
Besutan Wikidhata
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

27 September 2020

  • A Albertgiban 08.16 +480125.162.210.159 DopokanNggawé kaca mawa "saya ingin hidup bebas seperti kami,tapi setiap ,manusia dibunuh habis intan jaya Nduga dan timika dulu puncak papua puncak jaya sekarang mebgert akar masalah soal papua kenap..." Tenger: Besutan visual

25 September 2020


100 nieuwste artikelen