Crystal Clear action run.png CarsracBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Carsrac (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.




Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot was a global wikipedia interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Ora ana owahan ing kalamangsa iku kang mathuk karo pranatan iki.


100 nieuwste artikelen