Tuduhaké menu pokok

PrakataBesut

Olimpiade kuwe kegiatan pesta olahraga internasional sing dianakna 4 taun sepisan.

SejarahBesut

Awale olimpiade mung dianakna nang Yunani jaman kuna, bar kuwe olimpiade dibangkitkan maning dening salah siji bangsawan Perancis, Pierre de Coubertin dong akhir abad 19.

Pesta olahraga Olimpiade kuwe ana 2:


Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.