Tuduhaké menu pokok

Orde Baru kuwe istilah kanggo kurun wektu pemerentahan Presiden Soeharto nang Indonesia. Orde Baru kuwe nggantekna Orde Lama sing ngerujuk jaman pemerentahan Soekarno. Orde Baru kuwe muncul nyandang semangat "koreksi total" penyimpangan-penyimpangan jaman Orde Lama Soekarno.

Orde Baru kuwi molai taun 1968 nganti 1998 sing nduwe ciri-ciri antarane ekonomi Indonesia sing berkembang pesat, uga praktek korupsi neng kabeh sektor. Seliyane kuwe, kesenjangan antara rakyat sing sugih karo sing mlarat uga dadi tambah lebar.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.