Organisasi Internasional

Organisasi-organisasi sing sifate internasional utawa mancanegara kuwe antarane:


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming:

Organisasi