Paguyuban

Paguyuban kuwe asale sekang tembung guyub (rukun), maknane kuwe kumpulan wong-wong sing duwe ikatan batin/emosional tinentu kanggo ngelestarikna ikatan batin/emosional kuwe. sing dadi ikatan batin kuwe umume muncul sekang anane kesamaan utawa kemiripan.

Seliyane paguyuban uga umum dienggo tembung kerukunan sing asal katane sekang tembung rukun, kiye maknane padha baen.

Werna-wernaBesut

Deleng ugaBesut