Panganan lan Plesiran Brebes

PlesiranBesut

Plesiran neng dhaerah Brebes kuwe akeh, ana sing neng dhaerah pantai uga ana sing neng dhaerah pegunungan. Umume enggon plesiran neng Brebes kiye esih perlu dilengkapi karo sarana-sarana penunjang, dadi esih butuh investor sing bisa diajak kerjasama karo pemkab Brebes.
Plesiran sing kondhang neng dhaerah Brebes antarane:

Panganan KhasBesut

LiyaneBesut

mBalik ming: Kabupaten Brebes