Tuduhaké menu pokok
Crystal Clear action run.png Alexbot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Alexsh (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

Alexbot is a cross-language and cross-project pywikipedia bot script in wikimedia projects by Alex S.H. Lin.

For this bot statistics, please visit zh:User:Alexbot
If you want to contact operater, please visit zh:User:Alexsh