Crystal Clear action run.png CarsracBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Carsrac (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.




Bureaucracy => Special:Makebot/CarsracBot / meta:Steward_requests/Bot_status

  • User:CarsracBot was a global wikipedia interwiki bot, using PyWikipedia framework!
  • User:CarsracBot is operated from medium-sized Wikipedias (like li, zea, als, yo)
  • User:CarsracBot is flagged on several wikis, see that list...


This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Pratélané cekakan:
A
Suntingan kiye gawé kaca anyar (uga delengen pratélané kaca-kaca anyar)
c
Kiye suntingan cilik
b
Suntingan iki dilakokna déning bot
D
Besutan Wikidata
(±123)
Ukuran owahé kaca mawa ékan bèt

6 April 2020

5 April 2020


100 nieuwste artikelen