Tuduhaké menu pokok
Wikipedia:Babel
de Dieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-4 This user can contribute with a near-native level of English.
map-bms-0
Golet panganggo miturut basa
Crystal Clear action run.png HiW-Bot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng Hedwig in Washington (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.