Crystal Clear action run.png MastiBot (dopokankontrpemindahanblokirlog pemblokiran) kiye bot sing dioperasikna neng masti (dopokan karo sing duwe).

Kiye dudu panganggo siluman.
Pangurus: Nek bot kiye nglakokna kesalahan sing maraih kacau, gageyan diblokir. Priksa daftar bot.

This is a global bot run by masti. Please make any comments on my polish talk page.