Anggota Almabot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik : ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!


Tidak berbahasa Banyumasan (don't speak Banyumasan)?


Mikhailov Kusserow 06:13, 29 April 2009 (UTC)

Hello, I am a bot and I will NOT read any message. If you have any issue please talk to Nakor.