Anggota Darkicebot, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan! Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik : ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!


Tidak berbahasa Banyumasan (don't speak Banyumasan)?


Mikhailov Kusserow 03:43, 18 Fébruari 2009 (UTC)