Anggota Naval Scene, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
, Slamet Serayu 05:36, 21 June 2007 (UTC)

MaturnuwunBesut

Kesuwun Kang Naval. Aku ya tembe iki njajal ngisi bms-wiki. Mugia bisa betah ...:) Salam, Wie146 10:51, 30 September 2010 (UTC)

Re:WelcomeBesut

Thank you from welcome :) Ananas96 05:44, 2 Oktober 2010 (UTC)

Nowy Dwór KrólewskiBesut

Please about translate article Nowy Dwór Królewski on Wikipedia. This is article on English Wikipedia. Answer on Polish Wikipedia Ananas96 05:47, 2 Oktober 2010 (UTC)

TranslationBesut

Hello. Could you translate some words to help with localization of your Wikipedia?

  • Robot -
  • Adding/Menambah -
  • Modifying/Mengubah -
  • Removing/Membuang -

Thank you! Hugo.arg 18:36, 2 Fébruari 2011 (UTC)

Please, could you translate en:Podolsk into Basa Banyumasan? Naturally if you have available time!Besut

Good day to you! Could you, please, translate into Basa Banyumasan the article, containing two-three sentences, about this city in Russia? I’d like to thank you in advance :)--Переход Артур 10:04, 15 Fébruari 2011 (UTC)

Matur nuwunBesut

Matur nuwun Kang Naval, inyong seneng ana kanca nang kene. Ayuh dikembangna bareng-bareng Wikipedia basa Banyumasan, kayané ko ora kerumat ya. Akeh vandalisme lan isiné ora nggenah. StefanusRA 05:42, 24 Fébruari 2011 (UTC)

Warung KopiBesut

Oh, hhehe, lha ora ana ing menu :P. Bennylin 12:45, 2 Maret 2011 (UTC)

Wis tak tambahi interwiki kapisan. Sayange aku ora isa ngowahi MediaWiki:Sidebar... Bennylin 12:51, 2 Maret 2011 (UTC)

Re:Mindhahna kacaBesut

Inyong sing kudune nyuwun pangapuro. Kedadian kuwe jalaran inyong nemu nek kaca Wikipedia basa Banyumasan esih abang pranalane, barang wis digawe, jebule wis ana artikel kuwe nang kaca Wikipédia basa Banyumasan. Inyong arep nganggo Tool "Pindhaha" tapi pranala tujuane nek wis digawe khan ora teyeng (bisa), dadi nganggo acuan sekang kene, inyong mindahna isine maring kaca anyar. Inyong ora kelingan nek kasuse beda, nang kene kacane inyong dhewek sing gawe lan esih anyar (ora ana panganggo sejen sing nyunting). Sepisan maning inyon nyuwun ngapura ya mas Ikhsan.
Trus selanjute kepriwe ya mas ? nek ujare inyong tah lewih kepenak nganggo teks Wikipedia (ora nganggo karakter spesial) ketimbang Wikipédia.
StefanusRA 14:35, 10 Maret 2011 (UTC)

IndonesiaBesut

Mas, Kaca Indonesia suntingane rika tek batalna, jalaran kaca kuwe wis nganggo cithakan {{Indo infobox}} sing kumplit lan padha karo id.wp. Rika mbusak lan ngganti cithakan lawas sing uwis ora kanggo (uwis diumpetna nganggo tanda
<!--
TULISAN SING DIUMPETNA
-->
. SalamStefanusRA 14:35, 17 Maret 2011 (UTC)

bls:Cite webBesut

Iku nggarai interwikine Templat:Cite web. Iki wis tak owahi. [1]. Salam. Bennylin 05:55, 2 April 2011 (UTC)

Re:PangurusBesut

Matur nuwun Kang. StefanusRA 12:23, 24 September 2011 (UTC)

bls: Templat Kaca UtamaBesut

Lha saking 2009 artikel utamane ora tau ganthi tha? [2]. Trus sing anyar meh kaya piye? Saben 1 sasi ganti? Bennylin 17 Oktober 2011 06.02 (UTC)

Trus, wis ana calon penggantine? Bennylin 19 Oktober 2011 05.41 (UTC)
Tampilane Kaca Utama wis diganti. Kepriwe miturut pendapate panjenengan Kang Ichsan? StefanusRA 26 Oktober 2011 10.39 (UTC)

Re:Artikel pilihanBesut

Sarujuk, ningen diganti nganggo artikel sing endi ya?
Inyong ya kepengine Kaca Utama diganti tampilane ben lewih apik Emoticon. StefanusRA 25 Oktober 2011 06.23 (UTC)

Ok, sarujuk Thomas Alva Edison dadi artikel pilihan. Kepriwe cara ngganti artikelé? StefanusRA 25 Oktober 2011 07.25 (UTC)

Re:Sugeng tekaBesut

Matur nuwun Kang Ichsan. Akeh kesibukan luring, dadine ora kober mbukak wikipedia ... Moga-moga sekiye wis teyeng rutin maning gole mbukak wikipedia...  StefanusRA  |  ✉  26 Agustus 2012 23.24 (UTC)

Pemilihan Pangurus Besut

Punten, Naval Scene!
Wikipedia Administrator.svg

Njaluk Partisipasine Rika kabeh nggo nyelenggarakna pemilihan pangurus 2016

Maturnuwun wis gelem aweh swara. :)

MediaWiki message delivery (geguneman) 25 Mei 2016 08.50 (UTC)