Parembugan Wikipedia:Pangurus

Parembugan giyat

PengarsipanBesut

Sysop RequestBesut

Nyong pengen dadi pengurus nggo ngembangna Wikipedia Basa Banyumasan. Irkham Mahfudh (rembugan) 25 September 2021 11.17 (UTC)[]

SetujuBesut

  1.   Setuju aku rangerti dialek banyumas. Sering LTA idwiki buat akun disini. --MRZQ (rembugan) 25 September 2021 11.26 (UTC).[]

Ora SetujuBesut

NetralBesut


  Selesai Irkham Mahfudh (rembugan) 2 Oktober 2021 12.42 (UTC)[]

Bali menyang kaca proyèk "Pangurus".