Parembugan Wikipedia:Pangurus

Tambah rembug
Parembugan giyat

PengarsipanBesut

Sysop RequestBesut

Nyong pengen dadi pengurus nggo ngembangna Wikipedia Basa Banyumasan. Irkham Mahfudh (rembugan) 25 September 2021 11.17 (UTC)

SetujuBesut

  1.   Setuju aku rangerti dialek banyumas. Sering LTA idwiki buat akun disini. --MRZQ (rembugan) 25 September 2021 11.26 (UTC).

Ora SetujuBesut

NetralBesut


  Selesai Irkham Mahfudh (rembugan) 2 Oktober 2021 12.42 (UTC)

Sysop RequestBesut

Nyong pengen dadi pengurus nggo ngembangna Wikipedia Basa Banyumasan. Soale akeh halaman sing haruse kudu dihapus.Irkham Mahfudh (rembugan) 22 Januari 2023 14.33 (UTC)

SetujuBesut

Ora SetujuBesut

NetralBesut


Bali menyang kaca proyèk "Pangurus".